Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο
Advertisement

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, αναμένεται ιδιαίτερα θερμός και όχι τόσο από άποψη θερμοκρασίας, αλλά από περιστατικά και εξελίξεις που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια.

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν, με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Advertisement

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιούνιο είναι τα εξής:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προκαλείς, σου το λέω, προκαλείς

Το στομάχι θα σε πιάσει από τα νεύρα και το άγχος στα επαγγελματικά σου, αφού ό,τι κι αν προσπαθείς θα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις και ξεσπάσματα, κάτι που από ένα σημείο και μετά θα σε κουράσει.

Κάποια στιγμή μπορεί να νιώσεις το περιβάλλον, εκτός από ανταγωνιστικό και πολύ εχθρικό ή ότι όλοι, αφεντικά και συνάδελφοι ότι είναι εναντίον σου. Αν, μάλιστα, επιλέξεις να μην ανταπαντήσεις στις προκλήσεις, τότε είναι που θα γίνεις καρπαζοεισπράκτορας.

Διεκδίκησε, πολέμα τους αντιπάλους σου στα ίσια, προάσπισε τα συμφέροντα και τα δικαιώματά σου ή, αν βλέπεις ότι δεν αλλάζει τίποτα, φύγε. Απλά τα πράγματα.

Advertisement

Έτσι κι αλλιώς, εσύ του α’ δεκαημέρου, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα κλείσεις μια πόρτα και θα ανοίξει κάποια άλλη καλύτερη. Γιατί λοιπόν να χτυπιέσαι; Άσε που μπορεί να έφτασε η στιγμή να φτιάξεις κάτι δικό σου, που θα έχεις το γενικό πρόσταγμα και δε θα υπακούς σε εντολές άλλων.

Πάντως, αν σου τύχει μια πρόταση, πριν τις 16 του μήνα, μην τη δεχτείς κι ας φαίνεται σούπερ… Κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα.

ΖΥΓΟΣ: Σάκος του μποξ

Σε σχέσεις και συνεργασίες θα φας «το ξύλο της αρκούδας», εξ αιτίας του Άρη, που θα βρίσκεται απέναντί σου, στον Κριό, όλο τον Ιούνιο.

Σαν σάκος του μποξ θα είσαι και ο/η σύντροφος ή συνεργάτες θα σου επιτίθενται για ασήμαντο λόγο, ενώ θα πέφτουν στον δρόμο σου οι πιο εριστικοί ή ανυπόμονοι χαρακτήρες, οπότε δύσκολο δε θα είναι να κάνεις, αλλά να κρατήσεις δεσμό.

Advertisement

Καβγάδες ολκής, θα κάνουν το γυαλί να ραγίσει και ο οριστικός χωρισμός είναι μάλλον αναπόφευκτος, αλλά αν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο, καλύτερα να ψάξεις για άλλες πορτοκαλιές και κυρίως εσύ του α’ δεκαημέρου, που έχεις τον Δία στον 7ο θα βρεις πολύ πιο καρποφόρες και ευχάριστες και… ωραία που είναι η νύφη μας, οπότε μην κάθεσαι να τις τρως…

Κατά τα λοιπά, τα λεφτά, όπως θα έρθουν, θα φύγουν, ενώ παίζει και παπατζιλίκι στη δουλειά ή μια πισώπλατη συναδέλφου, που τον/ην είχες σε εκτίμηση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: