Άφησε μούσια, έγινε μπαμπάς, είναι ένας άλλος: Τι κάνει σήμερα ο «Μήτσος» από το «Ευτυχισμένοι μαζί»

Άφησε μούσια, έγινε μπαμπάς, είναι ένας άλλος: Τι κάνει σήμερα ο «Μήτσος» από το «Ευτυχισμένοι μαζί»
Advertisement

Ο Κώστας Ιντζεγιάν, που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί», έχει εντελώς διαφορετική εμφάνιση, χρόνια μετά.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός, που υποδύθηκε στο Μήτσο στην αγαπημένη σειρά, είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τις ατάκες του.

Advertisement

Ήταν συμμαθητής και κολλητός φίλος του μεγαλύτερου γιου του Διονύση Μαυροτσούκαλου, του Μάρκου και οι ατάκες που πρόσφερε στους τηλεθεατές, ήταν απείρου κάλλους.

Όπως είχε επισημάνει στο περιοδικό «Αρμένικα» ο Κώστας Ιντζεγιάν «ο ρόλος του Μήτσου προέκυψε έπειτα από κάστινγκ. Κάπως τυχαία, δηλαδή.

Όσο για τη συνεργασία, δεν έχω πολλές εμπειρίες μιας και αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά, αλλά ελπίζω να είναι όλες οι επόμενες σαν κι αυτή. Από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη που μας βοηθάνε και μας συμβουλεύουν, έως όλο το συνεργείο με το οποίο δουλεύουμε δημιουργικά και ευχάριστα».

Advertisement

Ο Κώστας Ιντζεγιάν χάθηκε από τον χώρο της υποκριτικής

Μετά το τέλος της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί», συμμετείχε στις σειρές «Εργαζόμενη Γυναίκα» και «Οδός Παραδείσου 7» και στη συνέχεια χάθηκε από τον χώρο της υποκριτικής.

Σήμερα είναι 37 χρονών, ενώ με τη σύντροφό του έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: