Διάσημη τραγουδίστρια και ίδια με την Αννίτα Πάνια: Η κούκλα που έκανε σχέση ο Καρβέλας μετά το διαζύγιο

Διάσημη τραγουδίστρια και ίδια με την Αννίτα Πάνια: Η κούκλα που έκανε σχέση ο Καρβέλας μετά το διαζύγιο
Advertisement

Ο Νίκος Καρβέλας απασχολεί κατά καιρούς τα media με την προσωπική του ζωή, ενώ ο ίδιος έγινε πρόσφατα για τρίτη φορά πατέρας.

Η μία από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του γνωστού τραγουδοποιού, ήταν η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Advertisement

Η τραγουδίστρια που υπήρξε στο ξεκίνημα της καριέρας της ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα, υπήρξαν φήμες κατά καιρούς ότι ήταν και πάλι μαζί, μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια. Η ίδια είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο: «Με τον Νίκο είμαστε φίλοι χρόνια. Δεν έχει αλλάξει κάτι».

Η ίδια μεταξύ άλλων μιλώντας για την σχέση που είχαν όταν εκείνη έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα της είχε αναφέρει: «Δεν ήταν ό,τι καλύτερο, γιατί ήμουν μόλις 24 ετών.

Αλλά τα θυμάμαι όλα με έναν όμορφο τρόπο γιατί είναι μέρος της ζωής μου. Ήμουν πάντοτε αντιδραστική και λίγο αντικοινωνική, αλλά δεν το βρίσκω κακό. Έχω δεχτεί αυτό που είμαι. Και με αγαπώ.

Advertisement

Από την άλλη, θαυμάζω τους ανθρώπους οι οποίοι βάζουν στόχους και τους κατακτούν. Εγώ δεν έχω πειθαρχία. Μπορεί να ξεκινούσα δουλειά μια σεζόν και στη μέση να ένιωθα ότι πνίγομαι».

Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά μαζί μετά τον χωρισμό του Νίκου Καρβέλα από την παρουσιάστρια, με μια βόλτα τους στη Γλυφάδα να απαθανατίζεται.

Εκεί φάνηκε και η τρομερή ομοιότητα με την Πάνια, αν και το ειδύλλιο τελικά δεν κράτησε για πολύ καιρό, με τον Καρβέλα να είναι πια ευτυχισμένος στο πλευρό της Έλενας Φερεντίνου, με την οποία και απέκτησε το τρίτο του παιδί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: