Παντρεύονται Βανδή – Μπισμπίκης: Τα διπλά προσκλητήρια, το «μuστικό» μέρος του γάμου και οι κουμπάροι

Παντρεύονται Βανδή – Μπισμπίκης: Τα διπλά προσκλητήρια, το «μuστικό» μέρος του γάμου και οι κουμπάροι
Advertisement

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αυτή την περίοδο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός, ζουν τον έρωτά τους ανοιχτά και χωρίς να κρύβονται. Μάλιστα, οι φήμες λένε ότι σύντομα οι δυο τους θα κάνουν το επόμενο βήμα, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Advertisement

Για τη Δέσποινα Βανδή και το Βασίλη Μπισμπίκη αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος, καθώς και οι δύο τους υπήρξαν παντρεμένοι στο παρελθόν.

Αυτό δεν τους εμποδίζει να θέλουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, αλλά και οι δύο θέλουν να το κάνουν με το δικό τους τρόπο.

Γι’ αυτό και οι δύο τους βγάζουν διπλά προσκλητήρια προκειμένου κανείς να μην ξέρει που και πότε θα παντρευτούν τελικά.

Advertisement

Οι δύο προσκλήσεις θα είναι για την Καβάλα και το Λουτράκι, ιδιαίτερες πατρίδες της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη αντίστοιχα και κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Μανώλης Κονταρός και ένας παιδικός φίλος του ηθοποιού.

Ακόμη Δέσποινα και Βασίλης δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο γάμος, ενώ οι άνθρωποι που τους ξέρουν καλά λένε ότι δεν αποκλείεται μέχρι τέλους να αιφνιδιάσουν τους πάντες και να κάνουν το γάμο τους κάπου αλλού…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: