21 ετών, αγνώριστος: Ο μικρός Δημήτρης από «Το Νησί» μεγάλωσε και έγινε ένας όμορφος και γοητευτικός νεαρός

21 ετών, αγνώριστος: Ο μικρός Δημήτρης από «Το Νησί» μεγάλωσε και έγινε ένας όμορφος και γοητευτικός νεαρός
Advertisement

Τον Μάνο Τσαγκαράκη τον γνωρίσαμε πρώτη φορά πριν από 11 χρόνια στη σειρά του Mega, «To Νησί».

Τότε ήταν μόλις 10 χρονών και είχε συμμετάσχει στο αγαπημένο σίριαλ, ερμηνεύοντας τον ρόλο του μικρού Δημήτρη Λεμονιά, κατακτώντας τις καρδιές των τηλεθεατών με την παρουσία και την ερμηνεία του.

Advertisement

Έκτοτε δεν είχαμε ξαναδεί τον Μάνο Τσαγκαράκη στην τηλεόραση μέχρι που οι… έμπειροι τηλεθεατές τον εντόπισαν σε κάποια πλάνα της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Σασμός».

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα, ο Μάνος Τσαγκαράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και είχε μιλήσει για τη συμμετοχή του στο «Νησί» αλλά και στον «Σασμό».

«Έχω αλλάξει εσωτερικά πολύ, στο μυαλό, έχω ωριμάσει. Στο ”Νησί” είχα περάσει από κάστινγκ, γιατί ζητούσαν ντόπια παιδιά για τους ρόλους, με πήγαν οι γονείς μου και με πήραν.

Τότε η Βικτόρια Χίσλοπ μου μιλούσε πολύ, ήταν συνέχεια στα γυρίσματα και με βοηθούσε. Ήταν πάντα ευδιάθετη και πρόθυμη» είχε πει.

Advertisement

«Ήταν πολύ εμπειρία και στον Σασμό, συνάντησα ηθοποιούς με τους οποίους είχα συνεργαστεί στο παρελθόν» είχε αναφέρει ο γοητευτικός νεαρός.

Πέρα από αυτό όμως, ο 21χρονος διαγωνίστηκε πρόσφατα με τους φίλους του στο Rouk Zouk του ΑΝΤ1, με τους χρήστες στο Twitter να τον αντιλαμβάνονται αμέσως.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: