Νυφούλα η Ζέτα Μακρυπούλια: Η φιλιά με γνωστό γιατρό που έγινε σχέση, ο γάμος σε μοναστήρι και οι κουμπάροι

Νυφούλα η Ζέτα Μακρυπούλια: Η φιλιά με γνωστό γιατρό που έγινε σχέση, ο γάμος σε μοναστήρι και οι κουμπάροι
Advertisement

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό, που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να παντρεύεται τον γνωστό οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας, Ζέτας Μακρυπούλια, με τον Κωνσταντίνο Δέδε φαίνεται να έχει προχωρήσει χωρίς να αποκλείεται σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Advertisement

Μάλιστα δημοσίευμα περιοδικού θέλει το ζευγάρι να παντρεύεται σε νησί των Κυκλάδων και συγκεκριμένα σε ένα μικρό μοναστήρι στην Πάρο. Ωστόσο, οι φήμες γύρω από την προσωπική ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό Yesmagazine, κουμπάροι του ζευγαριού αναμένεται να είναι οι φίλοι και συνεργάτες της Ζέτας Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Το γεγονός, όμως ότι θα παντρευτεί στην Πάρο, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την παρουσιάστρια ήταν ένας αγαπημένος προορισμός.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Κωνσταντίνος Δέδες πέρα από οδοντίατρος διασήμων είναι και ο Πρόεδρος της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Advertisement

Ερωτηθείς για την ενασχόλησή του με τα δημοτικά, ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν: «ήταν εύκολο γατί ήταν επιλογή μου.

Συνεχίζω, ωστόσο, να βιοπορίζομαι από την οδοντιατρική άλλωστε και η εκλογή μου μέσω της δουλείας μου έγινε. Ήμουν γνωστός ως χειρουργός οδοντίατρος και η στήριξη ήρθε από τον κόσμο που ήξερε μέσα από τη δουλειά».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: