Θεσσαλονίκη: Ηθοποιός πήρε το… Οσκαρ της ζωής του με πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή του θεάτρου

Θεσσαλονίκη: Ηθοποιός πήρε το… Οσκαρ της ζωής του με πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή του θεάτρου
Advertisement

Τον καλύτερο… ρόλο της ζωής του θέλησε να παίξει ο ηθοποιός Σταύρος Γεωργάκης, όταν στο τέλος της θεατρικής παράστασης «Το παν» στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει με ένα διαφορετικό τρόπο και σίγουρα ελπίζοντας σε Οσκαρ!

Οχι βέβαια του χόλυγουντ, αλλά της εκκλησίας, αφού ο ίδιος επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του και επίσης ηθοποιό, Βαρβάρα Ζαφειριάδου μπροστά στους θεατές που είχαν την τύχη να ζήσουν μια… διαφορετική παράσταση.

Advertisement

«Και ξαφνικά ακούω το χειροκρότημα και τον βλέπω να γονατίζει», είπε η ηθοποιός Βαρβάρα Ζαφειριάδου στην κάμερα του Live News.

Ο ηθοποιός Σταύρος Γεωργάκης, μετά το τέλος της παράστασης αποφάσισε να ρίψει αυλαία στην εργένική ζωή και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πάνω στην θεατρική σκηνή με το κοινό να επιβραβεύει την τόλμη του και τον έρωτα του με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Πέντε χρόνια ζευγάρι, πρώτη φορά μαζί στο σανίδι

«Στην αρχή φοβόμουν, αλλά μετά με βοήθησε ο σκηνοθέτης», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Γεωργάκης. Είναι η στιγμή που οι ηθοποιοί της παράστασης, υποκλίνονται στους θεατές.

Ο Σταύρος που τον βλέπετε εδώ με το κοστούμι της παράστασης έχει κρύψει το δαχτυλίδι στην τσέπη του, ενώ η Βαρβάρα απορεί γιατί ο σκηνοθέτης την προσπερνάει και δεν την φωνάζει για υπόκλιση…

Advertisement

Η ανησυχία της Βαρβάρας έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα συγκίνηση και δάκρυα χαράς όταν είδε τον καλό της να γονατίζει και να της δίνει το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου.

Το ζευγάρι είναι μαζί 5 χρόνια και όπως λένε, η παράσταση «Το Παν» του Βησσαρίωνα Σάκου, ήταν αυτή που τους έκανε να επισημοποιήσουν την σχέση τους, καθώς έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί και όλα τα έσοδα δόθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το ζευγάρι πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της ζωής τους, με τις ευλογίες και του σκηνοθέτη τους που αναμένεται να είναι ο κουμπάρος τους!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: