Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Να μην μεταφερθεί σε άλλη φυλακή, δέχεται απειλές από άλλους κρατούμενους

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Να μην μεταφερθεί σε άλλη φυλακή, δέχεται απειλές από άλλους κρατούμενους
Advertisement

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται η απόφαση για την έφεση που κατέθεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά της απόφασης του πειθαρχικού για το κινητό τηλέφωνο, το οποίο εντόπισαν στις φυλακές.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σχολίασε τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο καταδικασθείς δέχεται απειλές για τη ζωή του από άλλους κρατούμενους που μετάγονται για λίγο στον Κορυδαλλό, προκειμένου να εμφανιστούν στην Δικαιοσύνη στο πλαίσιο κάποιας έρευνας ή κάποια δίκη, έχουν εκτοξεύσει απειλές κατά του.

Advertisement

Ο δικηγόρος του επιμένει να μην υπάρξει μεταγωγή του δολοφόνου της Καρολάιν σε άλλη φυλακή για την έκτιση της ποινής του, επικαλούμενος λόγους προστασίας του.

«Το κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού νομίζω είναι μια ασφαλής φυλακή και ιδιαίτερα στο περιβάλλον προστασίας που είναι ο εντολέας μου στην πτέρυγα τη συγκεκριμένη. Διάφορα συμβάντα συμβαίνουν στις φυλακές», τόνισε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Επιθυμία και του ιδίου αλλά και τουλάχιστον με κάποια νομική ενέργεια που μπορούμε να κάνουμε είναι να παραμείνει εκεί γιατί συντρέχουν και λόγοι ασφάλειας για τον ίδιο», πρόσθεσε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: