Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι πρωταθλήτριες στην γκρίνια και την κρεβατομουρμούρα

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι πρωταθλήτριες στην γκρίνια και την κρεβατομουρμούρα
Advertisement

Οι γυναίκες αυτές δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο σε ό,τι έχει να κάνει με την… γκρίνια. Ακόμα και όταν ξαπλώσουν στο κρεβάτι με τον σύντροφό τους, δεν σταματούν να μιλούν και να του ζαλίζουν τα αφτιά με διάφορα παράπονα.

Δεν μπορούν να συγκρατηθούν και αυτό είναι πολύ άσχημο γιατί κι εκείνος ο κακομοίρης ησυχία δεν μπορεί να βρει πουθενά!

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος δεν σταματά να μιλά ΠΟΤΕ! Ούτε τη μέρα, ούτε τη νύχτα. Έχει τον απάλευτο στο κομμάτι αυτό.

Δεν βάζει γλώσσα μέσα και δεν θα σεβαστεί τον σύντροφό της, το αν είναι κουρασμένος, το αν θέλει να κοιμηθεί ή να ηρεμήσει.

Θα του πει αυτά που θέλει να του πει κι εκείνος θα πρέπει να τα ακούσει. Η κρεβατομουρμούρα της γυναίκας Δίδυμου μπορεί να βγάλει από τα ρούχα του ακόμα και… Άγιο.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ούτε η γυναίκα Καρκίνος πάει πίσω πάντως στην κρεβατομουρμούρα. Μπορεί να μην μιλάει πολύ μέσα στη μέρα και γενικά να είναι ήπιος χαρακτήρας, αλλά όλοι ξέρουμε πολύ καλά το πόσο γκρινιάρα και μίρλα είναι.

Αν ένας άντρας έχει μπλέξει με γυναίκα Καρκίνο, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τρελό μπίρι-μπίρι στο κρεβάτι και βράδια… αξημέρωτα, όχι λόγω σεξ, αλλά λόγω κρεβατομουρμούρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γλώσσα δεν βάζει μέσα η Παρθένος στο κρεβάτι. Όταν ξαπλώσει με τον αγαπημένο της, θα αρχίσει να του αραδιάζει όλα τα παράπονά της.

Advertisement

Θα του ασκήσει κριτική, θα του βάλει και λίγο… χέρι για τα λάθη που έχει κάνει και δεν θα τον αφήσει να ηρεμήσει εύκολα.

Όσα του λέει και κατά την διάρκεια της ημέρας, θα του τα πει και στο κρεβάτι και δεν θα σεβαστεί το γεγονός ότι μπορεί να είναι κουρασμένος ή ότι μπορεί να θέλει να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί γιατί είχε μια δύσκολη μέρα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: