Εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ ο άνδρας που εισέβαλε με ρόπαλο στο Ραδιομέγαρο [βίντεο]

Advertisement

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, όταν άνδρας με ρόπαλο εισέβαλε στο κτίριο.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε με το αυτοκίνητό του έως το προαύλιο της ΕΡΤ, σπάζοντας μάλιστα την προστατευτική μπάρα.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ertnews.gr, ο άνδρας τη συνέχεια πεζή και σε έξαλλη κατάσταση πέρασε μέσα στο κτήριο κραδαίνοντας ένα ρόπαλο και έφτασε μέχρι το χώρο της υποδοχής χωρίς να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Ο άνδρας ήταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ, ο οποίος ζητούσε να πάρει τα δεδουλευμένα του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε πληρωθεί εδώ και ένα χρόνο.

Στο Ραδιομέγαρο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.

Advertisement

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το περιστατικό

Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ σε σχέση με το συμβάν της Παρασκευής, αναφέρει: «Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη.

Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: