Ηλίας Ψινάκης: Γι’ αuτό φοράει γυαλιά ηλίου ακόμη και μέσα στο σπίτι, το ατύχημα και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Advertisement

Ο Ηλίας Ψινάκης βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, μέσα από την συμμετοχή του στο X-Factor, αλλά και το κανάλι που έχει δημιουργήσει στο Youtube.

Ο γνωστός μάνατζερ, όπως έχουμε πολλοί παρατηρήσει δεν αποχωρίζεται τα μαύρα γυαλιά ηλίου, ακόμα και σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους.

Advertisement

Ο λόγος που συμβαίνει αυτός είναι αρκετά σοβαρός, καθώς πριν κάποια χρόνια είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με την υγεία του.

Όπως είχε αποκαλύψει και παλαιότερα σε συνεντεύξεις του, μια επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου ήταν η αφορμή για την περιπέτεια με την υγεία του.

Συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του ως Δήμαρχος Μαραθώνα είχε πάει, μαζί με ομάδα επιστημόνων, να κάνει επιθεώρηση στους σωλήνες ύδρευσης της περιοχής του δήμου οι οποίοι χρονολογούνται από το 1920, οι οποίοι ήταν σκουριασμένοι και είναι από αμίαντο που είναι καρκινογόνος.

Advertisement

Οι ειδικοί δεν θέλησαν να μπουν στο σωλήνα προκειμένου να πάρουν δείγμα και να το πάνε για εργαστηριακή εξέταση και έτσι αποφάσισε να μπει ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης, χωρίς όμως να πάρει τα ανάλογα μέτρα προστασίας.

Έχοντας μπει και ξύνοντας την σκουριά έπεσε στο μάτι του ίνες αμιάντου και τραυμάτισαν τον εξωτερικό χιτώνα.

Ο ίδιος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει: «Να σας εξηγήσω πρώτα γιατί φοράω τα γυαλιά μου. Δεν είναι από αγένεια, είχα έναν τραυματισμό πριν από λίγες ημέρες και το θέαμα είναι αποτρόπαιο. Σας προφυλάσσω εικαστικά».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: