Ήθελε ένα λαμπερό χαμόγελο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν τραγικό: Τα δόντια της θύμιζαν πλήκτρα πιάνου [βίντεο]

Ήθελε ένα λαμπερό χαμόγελο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν τραγικό: Τα δόντια της θύμιζαν πλήκτρα πιάνου [βίντεο]
Advertisement

Ένα λαμπερό, ολόλευκο χαμόγελο θέλησε να αποκτήσει μια νεαρή γυναίκα ενώ βρισκόταν σε διακοπές, αλλά της βγήκε ξινό, γιατί τα δόντια της μοιάζουν με αυτά αλόγου.

Η Άιντα Αζίζι, από το Λονδίνο, βρισκόταν σε διακοπές στο Ιράν με την οικογένειά της όταν έκλεισε ένα ραντεβού για να κάνει πιο αστραφτερά τα δόντια της, με καταστροφικά όμως αποτελέσματα, όπως εξήγησε σε μια σειρά από βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

Advertisement

Η 26χρονη πλήρωσε μόλις 965AU δολάρια για 19 δόντια και πέρασε περισσότερες από εννέα ώρες στην καρέκλα του οδοντιάτρου κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας της, στην οποία, όμως, όπως είπε, απέκτησε δόντια που μοιάζουν με πλήκτρα πιάνου.

@aida_azizii Do we need a story time? #veneers #compositeveneers #compositebonding #teeth #turkey ♬ оригинальный звук – Мария – Stories • SMM • Фриланс

Αποφάσισε να φτιάξει τα δόντια της στις διακοπές της

Όπως είπε, είχε παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων όλων των ξαδερφών της στο Ιράν, είχαν φτιάξει τα δόντια τους και ήθελε και η ίδια να αποκτήσει μια ολόλευκη οδοντοστοιχία, και έτσι πήρε μια σύσταση για έναν οδοντίατρο από έναν συγγενή.

«Δεν έλεγξα τη σελίδα τους στο Instagram. Τίποτα. Τους εμπιστεύτηκα, οπότε τηλεφώνησα σε αυτόν τον γιατρό και μου είπε ‘μπορείς να έρθεις σήμερα στις 7 το απόγευμα’» εξήγησε. Όταν έφτασε, ο γιατρός ήταν με άλλον ασθενή, οπότε ο βοηθός του ξεκίνησε να εξετάζει τα δόντια της Άιντα και την έπεισε να επιλέξει το πιο λευκό που υπάρχει.

Advertisement
@aida_azizii PART 1 #storytime #compositeveneers #compositebonding #teeth #HolidayModeActivated ♬ original sound – Aida | آيدا

Η Άιντα είπε ότι η βοηθός έπρεπε τελικά να πάει στο σπίτι της, οπότε ανέλαβε ο γιατρός. Σε αυτό το στάδιο, η Άιντα είδε τα ανομοιόμορφα δόντια της, αλλά είπε ότι «εξακολουθούσε να ελπίζει» καθώς ο γιατρός τη διαβεβαίωνε συνεχώς πως «θα φαίνονται καλύτερα όταν τροχιστούν για να πάρουν σχήμα».

«Έδειχναν γελοία- σαν Tic Tacs, σαν πλήκτρα πιάνου ή σαν δόντια αλόγου»

«Τελείωσε τα δόντια μου περίπου στις 4 το πρωί και μου δίνει τον καθρέφτη και είμαι κυριολεκτικά σοκαρισμένη» είπε.

«Ήθελα να κλάψω, αλλά ήμουν τόσο κουρασμένη γιατί ήταν τέσσερις το πρωί, και ήθελα μόνο να πάω στο σπίτι» συνέχισε. «Δείχνουν γελοία – σαν καραμέλες Tic Tac, σαν πλήκτρα πιάνου και το χρώμα είναι γελοίο. Μοιάζω με άλογο».

Advertisement

Το επόμενο πρωί, τηλεφωνεί στην κλινική για να κανονίσει ένα νέο ραντεβού ώστε να φτιάξουν τα δόντια της, ωστόσο την βλέπει και πάλι η βοηθός, η οποία προσπαθεί να τα τροχίσει για να τα φτιάξει λίγο. «Την άφησα απρόθυμα να δουλέψει ξανά στα δόντια μου. Απλώς πονούσα τόσο πολύ» εξήγησε η κοπέλα.

Όμως, οι οδοντιατρικές εργασίες στα δόντια της και ο πόνος που βίωνε, δεν την άφηναν να κοιμηθεί, να φάει ή να κλείσει το στόμα της.

Τελικά η Άιντα έκανε την έρευνά της και βρήκε έναν αξιόπιστο γιατρό που ήταν πρόθυμος να φτιάξει τα δόντια της και «σοκαρίστηκε» από την κακοτεχνία του προηγούμενου οδοντιάτρου.

Advertisement

Το μάθημα που πήρε

«Μου είπε πως επειδή ήταν τόσο μεγάλα και όλη η πίεση ήταν στα μπροστινά μου δόντια, αν δεν τα είχα επιδιορθώσει, τα φυσικά μου δόντια θα είχαν τελικά πέσει» είπε.

Και μπορεί η Άιντα να είναι πλέον ευχαριστημένη με τα δόντια της, παρά το γεγονός ότι πιστεύει ακόμα πως είναι παραπάνω λευκά, ωστόσο η τραυματική εμπειρία της άφησε ένα πολύτιμο μάθημα: να κάνει πάντα την έρευνά της.

«Βρήκα το Instagram του γιατρού και στο βιογραφικό του έγραφε ‘φοιτητής πανεπιστημίου’, άρα δεν είναι καν γιατρός και τώρα που το σκέφτομαι δεν είδα κανένα πιστοποιητικό στο γραφείο του» είπε.

«Μην είστε χαζοί σαν εμένα – σκεφτείτε πριν κάνετε διάφορα. Μην πηγαίνετε τυχαία να φτιάξετε τα δόντια σας – κάντε την έρευνά σας πρώτα».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: