«Μοιάζει 30 χρόνια νεότερος»: Ο Σταμάτης Γαρδέλης εξηγεί δημόσια πως διατηρείται τέλεια παρά τα 62 του χρόνια

«Μοιάζει 30 χρόνια νεότερος»: Ο Σταμάτης Γαρδέλης εξηγεί δημόσια πως διατηρείται τέλεια παρά τα 62 του χρόνια
Advertisement

O Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», όπου και μίλησε για το δικό του «ελιξήριο» της νεότητας, αλλά για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Στον ηθοποιό η νεότητα λειτουργεί μέσα από τους ρόλους. Όταν έκανα τον Γεώργιο Σολωμό, έναν στρατηγό ήμουν 48 χρονών και έλεγα πράγματα με δωρικό ύφος.

Advertisement

Τώρα κάνω τον θεό Διόνυσο, τον θεό της ποίησης και της μουσικής, τον αιώνιο έφηβο. Οπότε αυτό με βοηθάει και με ευνοεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αριστοφάνης – Ηρώνδας», που παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε δημιουργική σύνθεση κειμένων του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία του Γιάννη Ρήγα. «Είμαι στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Είμαι 24 ώρες το 24ωρο Διόνυσος. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι στο δυναμικό του. Η Θεσσαλονίκη είναι αγαπημένη μου πόλη, είναι ένας ενεργειακός τόπος που θα εμβολιάζει πάντα το ελληνικό πνεύμα», ανέφερε σχετικά.

Advertisement

Σταμάτης Γαρδέλης: Τι αποκάλυψε για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί

«Το έργο είναι εξαιρετικό, ευφυέστατο. Ο Διόνυσος ανασύρει από τον άλλο κόσμο τον Αριστοφάνη και τον Ηρώνδα σε μια ιδιότυπη ποιητική μάχη.

Είναι μια σύγχρονη σάτιρα που μας λέει ότι καμιά πραγματικότητα δεν αντέχει στη σκηνή, ο ίσκιος της μονάχα» πρόσθεσε και συμπλήρωσε «Η παράσταση είναι πολυμορφική. Είναι ένα σχόλιο πάνω στο ζωώδες πάθος της φύσης του ανταγωνισμού».

Όσο για το αν ένιωσε μοναξιά όταν ήταν το είδωλο της εποχής ή αν νιώθει τώρα, αποκάλυψε: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι σταρ.

Advertisement

Μου το λένε και αρχίζω και εγώ και εκτιμάω κάποια πράγματα στον εαυτό μου. Εγώ όμως αισθάνομαι ότι είμαι σε μια διαρκή αναζήτηση και ότι πάντα ξεκινάω από το μηδέν. Είμαι συγκεντρωμένος στο παρόν και σε αυτό που κάνω».

«Τώρα έχω ενθουσιασμό για την παράσταση. Ανυπομονώ για τις 23 Αυγούστου που θα παίξουμε στους Δελφούς», κατέληξε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: