Γιάννης Βαρδής: «Ο πατέρας μου ήθελε να φύγει νωρίτερα, δεν μιλούσε και είχε παραλύσει από την κάτω πλευρά»

Γιάννης Βαρδής: «Ο πατέρας μου ήθελε να φύγει νωρίτερα, δεν μιλούσε και είχε παραλύσει από την κάτω πλευρά»
Advertisement

Ο Γιάννης Βαρδής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, σήμερα, Τρίτη, το πρωί, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα, Αντώνη Βαρδή, καθώς και την ψυχολογία που είχε τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «το να είμαι γιος ενός μεγάλου καλλιτέχνη θεωρώ πως στη δική μου περίπτωση ήταν πλεονέκτημα. Γιατί ακόμα και αν ήθελα να ασχοληθώ με την μουσική, θα έπρεπε να χτυπήσω πάρα πολλές πόρτες. Ο πατέρας μου μού άνοιξε όλες τις πόρτες και με πήρε στην εταιρεία».

Advertisement

Ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε το δύσκολο τέλος του Αντώνη Βαρδή

Σχετικά με το τέλος του πατέρα του, ο Γιάννης Βαρδής επεσήμανε «το τέλος του πατέρα μου ήταν δύσκολο. Μετά την επέμβαση που είχαμε πάει στη Γερμανία, οι πρώτοι μήνες ήταν καλοί.

Είχε αρχίσει να δυναμώνει, να φτιάχνει η ψυχολογία του και προσπαθούσα να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Από τον Δεκέμβριο του 2013 και γιατί έφυγε τον Σεπτέμβρη του 2014, τα πράγματα αγρίεψαν.

Δεν του είχαμε πει ότι είχε βγάλει δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, ο οποίος ήταν μη εγχειρήσιμος και για αυτό ήταν και μη αναστρέψιμη η ιστορία.

Του είπαμε ότι υπάρχει μια μικρή λοίμωξη στο κεφάλι αλλά νομίζω ότι ο πατέρας μου ήταν φοβερά έξυπνος και μπορούσε να καταλάβει τα πάντα. Έχω την αίσθηση ότι ήθελε να φύγει νωρίτερα από τη στιγμή που έφυγε».

Advertisement

Η εξομολόγηση του Γιάννη Βαρδή για τις τελευταίες μέρες του πατέρα του

Και συμπληρώνει ο Γιάννης Βαρδής «έβλεπα την ψυχολογία του, το ύφος του, είχε σταματήσει να μιλάει και είχε παραλύσει από την κάτω πλευρά.

Καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος από τη στιγμή που δεν μπορεί να μιλήσει για να εκφραστεί, δεν μπορεί να πιάσει την κιθάρα για να παίξει λόγω της παράλυσης, έχει χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: