Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το αυτοάνοσο νόσημα που έχει – «Τίποτα δεν είναι τέλειο»

Advertisement

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι influencers και πρόσωπα προβεβλημένα δέχονται αρνητική κριτική για το lifestyle και την «τέλεια ζωή» τους που προβάλλουν στα social media.

Η Ιωάννα Τούνη είναι μία από αυτούς και έχει μακρά εμπειρία σε comments από haters.

Advertisement

Ωστόσο, η ίδια θέλησε να δώσει ένα τέλος στον «μύθο» ότι άπαξ κι είσαι celebrity έχεις όλα τα προβλήματα λυμένα.

Το βίντεο που δημοσίευσε

Έτσι αποφάσισε να δείξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον τριχοφάγο, εξηγώντας ότι όλες οι αψεγάδιαστες εικόνες στα social media δεν είναι απαραίτητα και αυθεντικές και πως και η ίδια χρησιμοποιεί φίλτρα και βελτιώσεις στις φωτογραφίες της.

«Ακόμη και εγώ που ενδεχομένως να θεωρείς πως έχω τέλεια ζωή και προβλήματα μηδέν… Μάντεψε! Έχω άπειρες ατέλειες, κάνω photoshop στις φωτογραφίες μου, βάζω φίλτρα, έχω αληθινά προβλήματα και στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με καταθλιπτικό mood, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα… όπως ο τριχοφάγος που παθαίνω εγώ τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στη δική μου ζωή.

Advertisement

Αυτά εδώ είναι στο δικό μου κεφάλι και σε κανενός άλλου κεφάλι. Τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο όπως το φαντάζεστε και για να φτιάχνετε τέλεια την κάθε ημέρα σας πρέπει να δουλεύετε για αυτό.

Να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους! Ο καθένας τραβάει τα δικά του θέματα και εστιάστε στον εαυτό σας!» είπε στα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: