3 μήνες μετά τον θάνατο: Στο σφυρί για 2.055.000€, το τεpάστιο αρχοντικό του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ύδρα

3 μήνες μετά τον θάνατο: Στο σφυρί για 2.055.000€, το τεpάστιο αρχοντικό του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ύδρα
Advertisement

Τρεις μήνες μετά τον θάνατό του επιχειρηματία, βγαίνει σε δημόσιο πλειστηριασμό η μία από τις δύο κατοικίες που διατηρούσε στην Ύδρα με τιμή εκκίνησης τα 2.055.000 ευρώ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή στις 10 Μαρτίου 2022. Ο ίδιος λάτρευε το νησί της Ύδρας, γι’ αυτό και διατηρούσε εκεί δύο μοναδικής θέσης σπίτια. Μία από τις δύο κατοικίες που διατηρούσε στο νησί ο επιχειρηματίας βγαίνει στο σφυρί στις 24 Ιουνίου.

Advertisement

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr στην έκθεση εκτίμησης αναφέρεται πως το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελείται από ένα οικόπεδο επιφάνειας 363,14 τ.μ., στο οποίο έχει ανεγερθεί μία πολυτελής κατοικία η οποία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και περιλαμβάνει έξι κύρια δωμάτια και βοηθητικούς χώρους.

Στο πρώτο επίπεδο, επιφάνειας 20,20 τ.μ. υπάρχει υδατοδεξαμενή. Το δεύτερο επίπεδο έχει τελική επιφάνεια χώρου κύριας χρήσης 220,22 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό δίπλα στην αυλή, χώρο μεγάλης κουζίνας, βοηθητικό δωμάτιο, διάδρομο, λουτρό και τέσσερα master υπνοδωμάτια με προθάλαμο, καθώς και μεγάλο στεγασμένο εξωτερικό διάδρομο.

Advertisement

Το τρίτο επίπεδο, επιφάνειας 227,74 τ.μ., παρουσιάζει υπέρβαση ύψους και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, master υπνοδωμάτιο με βεστιάριο και λουτρό, άλλα δύο βοηθητικά δωμάτια για ξενώνες, μικρή αποθήκη και το εσωτερικό κλιμακοστάσιο που οδηγεί στον κάτω όροφο.

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ» η κατάσχεση έγινε στις 21 Νοεμβρίου 2021 υπέρ της Eurobank για 200.000 ευρώ (μέρος της συνολικής απαίτησης), η οποία είχε εγγράψει προσημείωση από το 2010 για 2,6 εκατ. ευρώ.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: