“Είναι μαζί 5 χρόνια”: Η κούκλα “κρυφή” σύντροφος του Νίκου Βέρτη που όλοι ψάχνουν να φωτογραφήσουν

“Είναι μαζί 5 χρόνια”: Η κούκλα “κρυφή” σύντροφος του Νίκου Βέρτη που όλοι ψάχνουν να φωτογραφήσουν
Advertisement

Μία άκρως πικάντικη αποκάλυψη για τη ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή Νίκου Βέρτη έκανε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας από την εκπομπή.

Εδώ και περίπου 5-6 χρόνια, ο Νίκος Βέρτης έχει μια από τις πιο πετυχημένες πορείες στη νυχτερινή διασκέδαση και αποτελεί μια από τις πιο σταθερές επιλογές για μπουζούκια.

Advertisement

Σε όλα αυτά τα χρόνια, με τη δημοφιλία του να είναι σταθερά ψηλά, ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να απασχολεί πολύ περισσότερο, σε συχνότερη βάση, τα μίντια, με πράγματα που αφορούν τη ζωή του. Όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για την προσωπική του ζωή

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε στην πιθανότητα αν θα γινόταν ποτέ κριτής σε κάποιο show, με τον τραγουδιστή να απαντά διπλωματικά. Είπε πως προτιμάει να μην κάνει κριτική μπροστά σε τρίτους, οπότε δεν θα το επέλεγε.

Ο τραγουδιστής τηρεί σιγή ασυρμάτου κάθε φορά που κάποιος πάει να τον ρωτήσει για προσωπικά του ζητήματα και ξεκαθαρίζει πως τον απασχολεί να συνομιλεί με τον κόσμο μόνο με τα τραγούδια του, με τη δουλειά του

Advertisement

Γι΄αυτό και στις σχετικές ερωτήσεις του Γρηγόρη Μπάκα στο «Πρωινό», ο Νίκος Βέρτης αρκέστηκε σε λακωνικές απαντήσεις, πάντοτε με ευγένεια και χαμόγελο, λέγοντας μόνο πως κάποια στιγμή θα παντρευτεί κι εκείνος.

Όσον αφορά στα προσωπικά του και στους λόγους που ποτέ δεν απασχολεί τα media, ο Νίκος Βέρτης είπε:

«Γι’ αυτό είναι προσωπικά, γιατί μένουν προσωπικά. Δεν θέλω να απασχολεί το όνομά μου τα προσωπικά μου, θετικά και αρνητικά. Θέλω να απασχολεί μόνο η μουσική μου, η δουλειά μου. Αυτή είναι η δουλειά μου, μουσική κάνουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Σε ένα ενδεχόμενο γάμου όπως του αδερφού του, ο τραγουδιστής απάντησε πως κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.

Advertisement

Στη συνέχεια όμως o Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να κάνει μία αποκάλυψη, που κανείς δε περίμενε. Ο παρουσιαστής δεν άντεξε και ”έσπασε” τη σιωπή του, δηλώνοντας πως γνωρίζει πολύ καλά ότι ο τραγουδιστής είναι εδώ και 5 χρόνια με μια πολύ ωραία κυρία, και πως είναι η πρώτη φορά που θα ακουστεί αυτή η αλήθεια.

«Εγώ ξέρω πως έχει μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια με μια πολύ όμορφη κυρία. Δεν το έχει πει κανείς άλλος, τώρα θα με πάρει τηλέφωνο. 5 χρόνια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: