Ποιος είναι ο Φρέντυ Τράγκας που αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του -Πού εργάζεται

Advertisement

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του γιου του Γιώργου Τράγκα, Φρέντυ, ότι δεν αποδέχεται την κληρονομιά του πατέρα του και ότι τίθεται στη διάθεση των Αρχών για τη διερεύνηση του πόθεν έσχες της τεράστιας περιουσίας.

Οι δυο γιοι του δημοσιογράφου δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό και έχουν κρατήσει την ιδιωτική και επαγγελματική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Advertisement

Ο ένας εκ των δύο γιων του, Φρέντυ Τράγκας, είχε τραβήξει από καιρό διαφορετικό δρόμο και είχε έρθει σε σύγκρουση με τον αδελφό του Γιάννη, ο οποίος βρισκόταν πιο κοντά με τη χήρα του δημοσιογράφου και εκδότη, Μαρία Καρρά.

Ο Φρέντυ Τράγκας έκανε γνωστή την απόφαση για την αποποίηση της κληρονομιάς με δήλωση του δικηγόρου του Θέμη Σοφού, ο οποίος έκανε γνωστό ότι ο εντολέας του «δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος.

Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας.

Advertisement

Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες, 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)».

Ο Φρέντυ Τράγκας εδώ και καιρό εργάζεται στο Μαξίμου και η απόφασή του αυτή είχε δυσαρεστήσει τον πατέρα του. Η αποκάλυψη για την πρόσληψη του Φρέντυ Τράγκα στο επιτελείο του πρωθυπουργού είχε γίνει από τα ΜΜΕ και είχε οδηγήσει τον πατέρα του να διαφωνήσει δημόσια.

Να διευκρινίσει δηλαδή ότι ο ίδιος δεν συμφωνεί με την απόφαση του γιου του και ότι δεν ζήτησε αυτός εξυπηρέτηση από τον πρωθυπουργό. Εξάλλου ήταν γνωστό ότι ο Γιώργος Τράγκας υπήρξε σφοδρός πολέμιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον κατήγγειλε μάλιστα ότι ασκεί πιέσεις στους επιχειρηματίες του Τύπου να μην τον προσλάβουν, ώστε να φιμώσει την κριτική του. Είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο Facebook.

Advertisement

Η ανάρτηση Τράγκα στο Facebook για τον Φρέντυ

«Τα παιδιά τραβάνε το δρόμο τους και οι πατεράδες το δικό τους. Αναφέρομαι σε δημοσίευμα «μαγειρεμένο» ή «καρφωτό» από το Μαξίμου και ενδεχομένως … από το Επίνειο.

Ο γιος μου, Φρέντυ Τράγκας, όπως όλα τα παιδιά, ακολουθεί το δικό του δρόμο, παρά τις απόψεις και τις συστάσεις μου. Με δική του πρωτοβουλία έφυγε πέρσι από το marketing των Παραπολιτικών και πήγε να εργαστεί στο τμήμα επικοινωνίας του Μαξίμου, παρά την αντίθετη άποψη του πατρός και παρά τα ελάχιστα χρήματα της αμοιβής.

Ο γιος μου, όπως εκατομμύρια παιδιά, έχει δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και εγώ, όπως εκατομμύρια γονείς, πρέπει να τη σεβαστώ. Όποια πολιτική άποψη και αν έχει, τον αγαπώ το ίδιο.

Advertisement

Ο μπαμπάς, ποτέ δεν διόρισε ή παρακάλεσε να διοριστεί ο γιος στο Μαξίμου. Ούτε παροτρύνθηκε από εμένα σε αυτή την επιλογή. Αντίθετα, ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία και δικαίωμά του. Τα παιδιά τραβάνε το δικό τους δρόμο και οι πατεράδες το δικό τους».

Aς σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τράγκας έκανε τρεις γάμους και από τους δύο πρώτους απέκτησε δύο γιους, τον Φρέντυ και τον Γιάννη. Ο Γιάννης, μάλιστα, τον έκανε και παππού.

Η τρίτη του σύζυγος ήταν η Μαρία Καρρά, με την οποία δεν απέκτησε παιδιά, αλλά έζησε μαζί της 22 χρόνια. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε παντρευτεί τρεις φορές, μία με πολιτικό γάμο, τη δεύτερη με θρησκευτικό και την τρίτη φορά στο Λας Βέγκας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: