Τζόνι Ντεπ: «Χαρίζει» τα 10.000.000 δολάρια στη Χερντ – «Το μέλημά του ήταν να αποκαταστήσει τη φήμη του» λέει ο δικηγόρος του

Τζόνι Ντεπ: «Χαρίζει» τα 10.000.000 δολάρια στη Χερντ – «Το μέλημά του ήταν να αποκαταστήσει τη φήμη του» λέει ο δικηγόρος του
Advertisement

Μία κοινή τηλεοπτική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ, μετά την πολυσυζητημένη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Ο Μπέντζαμιν Τσου και η Καμίλ Βάσκεζ μίλησαν στο «Good Morning America» του ABC, όπου αρχικά, χαρακτήρισαν αβάσιμους τους ισχυρισμούς ότι διεξήχθη συντονισμένη εκστρατεία στα social media, με σκοπό να σπιλωθεί το όνομα της Χερντ.

Advertisement

Είναι χαρακτηριστικό, ότι κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στο «Good Morning America», ο Τσου άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πιθανότητα ο Ντεπ να μην εισπράξει τα 10 εκατομμύρια δολάρια, που του οφείλει η Χερντ, έπειτα από την απόφαση της δικαίωσής του στο δικαστήριο.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Τζορτζ Στεφανόπουλος, έθεσε το ερώτημα σχετικά με το εάν υπάρχει πιθανότητα ο ηθοποιός να παραιτηθεί από την αποζημίωση, ο Μπέντζαμιν Τσου απέφυγε να απαντήσει μονολεκτικά, με ένα «ναι» ή ένα «όχι» και τόνισε, ότι τα χρήματα δεν αποτέλεσαν ποτέ, βασικό μέλημα του Ντεπ και πως το μόνο που τον ενδιέφερε, ήταν να αποκατασταθεί η ακεραιότητα του ονόματός του. «Αυτό είχε να κάνει με την αποκατάσταση της φήμης του, το έκανε για εκείνον», είπε ο Τσου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την έκδοση της ετυμηγορίας, η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ παραδέχτηκε, πως η ηθοποιός δεν έχει τη δυνατότητα να αποπληρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια, όσο κοστίζει και η αποζημίωση που της επιβλήθηκε.

Advertisement

Η ίδια ακόμη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, η πελάτισσά της να ασκήσει έφεση.  «Δεν θα μπορέσει να πληρώσει το ποσό της αποζημίωσης», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Elaine Bredehoft.

Μιλώντας στο «Today Show», είπε ότι: «Το βάρος της απόδειξης ήταν πιο εύκολο για τον Τζόνι Ντεπ στην Αμερική.

Και το δικαστήριο βρήκε εκεί – και δεν μας επετράπη να το πούμε αυτό στους ενόρκους – αλλά το δικαστήριο διαπίστωσε ότι ο κ. Ντεπ είχε διαπράξει τουλάχιστον 12 πράξεις ενδοοικογενειακής βίας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας κατά της Άμπερ».

Advertisement

Όταν ρωτήθηκε εάν η ηθοποιός του «Aquaman» θα μπορούσε τελικά, να πληρώσει τα 10,4 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ η Bredehoft απάντησε: «Ω, όχι, απολύτως όχι».

Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι η Χερντ θα ασκήσει έφεση κι έχει πολλούς λόγους να το κάνει αυτό. «Οπωσδήποτε θα κάνει έφεση και έχει εξαιρετικούς λόγους για αυτό», επέμεινε η δικηγόρος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: