Χανιά: Τον σακάτεψε επειδή ζήτησε τα λεφτά του- Εργοδότης έστειλε στο νοσοκομείο υπάλληλο που ήθελε να πληρωθεί

Advertisement

Ένα αδιανόητο περιστατικό βίας συνέβη στην περιοχή της Κισσάμου στην Κρήτη. Σύμφωνα με το parakratika.gr ένας αλλοδαπός εργάτης κατήγγειλε στην αστυνομία τον ημεδαπό εργοδότη του, όχι μόνο γιατί δεν του κατέβαλλε τα χρήματα που του όφειλε, αλλά κόντεψε να τον σκοτώσει, χτυπώντας τον με αλυσίδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εργάτης ζήτησε τα οφειλόμενα από τον εργοδότη του, εισπράττοντας όμως -κατ’ επανάληψη- την άρνησή του. Φτάνοντας στο αμήν, του είπε ότι θα πάει να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Advertisement

Οι δρόμοι των δύο ανδρών χώρισαν για λίγα λεπτά, με τον εργάτη να κατευθύνεται προς το Α.Τ. Κισσάμου.

Όμως, στο δρόμο βρήκε και πάλι τον εργοδότη του, ο οποίος, όπως κατήγγειλε ο εργάτης στις αστυνομικές Αρχές, κρατώντας μία αλυσίδα, άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και στο σώμα. Μπόρεσε να ξεφύγει από το μένος του εργοδότη του και μπήκε αιμόφυρτος στο Τμήμα στην Κρήτη.

Εκεί, οι αστυνομικοί βλέποντάς τον, τον μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου για να του παρασχεθούν οι α’ βοήθειες και να κάνει ράμματα στο κεφάλι.

Advertisement

Ο δράστης αναζητήθηκε και τελικά, χάρη στην αμεσότητα των ανδρών του Α.Τ. Κισσάμου, συνελήφθη την Τετάρτη, με την υπόθεση να παίρνει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: