Είπε μόvo αuτές τις λέξεις: Τα τελευταία λόγια του θανατοποινίτη μοναχού Εφραίμ πριν την εκτέλεση του

Είπε μόvo αuτές τις λέξεις: Τα τελευταία λόγια του θανατοποινίτη μοναχού Εφραίμ πριν την εκτέλεση του
Advertisement

Εκτελέστηκε χθες το απόγευμα ο θανατοποινίτης μοναχός Εφραίμ με τα τελευταία του λόγια να είναι αφιερωμένα στη θρησκεία και την πίστη.

Γεμάτα από ευγνωμοσύνη και προσευχή προς τον Κύριο ήταν τα τελευταία λόγια του Φρανκ Άτγουντ, του θανατοποινίτη που βαπτίστηκε Ορθόδοξος με το όνομα Αντώνιος και εκτελέστηκε με θανατηφόρα ένεση στις 10:16 π.μ. τοπική ώρα (20:16 ώρα Ελλάδος) την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι o θανατοποινίτης Αντώνιος επέλεξε μια ημέρα πριν την εκτέλεση της θανατικής του καταδίκης να εισέλθει στις τάξεις των μοναχών, λαμβάνοντας το μοναχικό σχήμα από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Αντωνίου Αριζόνας Παΐσιο με το όνομα Εφραίμ.

«Ευχαριστώ πολύτιμε Πατέρα που ήρθες σήμερα και με οδήγησες στην πίστη. Θέλω να ευχαριστήσω την όμορφη γυναίκα του που με αγάπησε με ότι είχε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου και την νομική ομάδα και πάνω απ’ όλα τον Ιησού Χριστό που μέσα από αυτήν την άδικη διαδικασία, με οδήγησε στη σωτηρία.

Προσεύχομαι ο Θεός να δείξει το έλεος Του σε όλους μας και σε εμένα» ήταν τα τελευταία λόγια του μοναχού Εφραίμ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ενημέρωση του τύπου o Φρανκ Στράντα, υποδιευθυντής του Τμήματος Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων της Αριζόνα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: