Τα τρία ζώδια που είναι υπερβολικά σίγουρα για τον εαυτό τους

Τα τρία ζώδια που είναι υπερβολικά σίγουρα για τον εαυτό τους
Advertisement

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του «Το έχω» και του «Έλα, το έχω αυτό. Είναι τόσο ασήμαντο». Είναι η διαφορά μεταξύ της αυτοπεποίθησης και της υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Η πρώτη είναι αυτή που σε κάνει να κερδίζεις, ενώ η δεύτερη μπορεί να διαταράξει δραστικά ένα… υπερφίαλο σχέδιο νίκης.

Κάποια ζώδια αδιαφορούν για τον κόπο και την φθορά που απαιτούν οι δράσεις τους, επειδή πιστεύουν ότι στο τέλος αποκλείεται να μην τα καταφέρουν, όσες δυσκολίες κι αν συναντήσουν. Εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την εξυπνάδα τους; Ίσως…

Advertisement

Το σίγουρο είναι ότι διαθέτουν υπερβολική αυτοπεποίθηση με ό,τι κι αν ασχολούνται, όχι τόσο λόγω της εμφάνισής τους αλλά λόγω της έμφυτης ικανότητάς τους να τα καταφέρνουν στα δύσκολα.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που δεν αποθαρρύνονται, όταν τους τύχει «η στραβή», αλλά είναι έτοιμα να ξεκινήσουν πάλι, βάζοντας νέες δυνάμεις και προσπάθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στους Τοξότες αρέσει πολύ να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους, όμως η υπερβολική τους αισιοδοξία συχνά οδηγεί σε θεαματικές… καταστροφές.

Advertisement

Νιώθουν ότι έχουν μια φλόγα μέσα τους και ότι οι άλλοι δεν τους συμπαραστέκονται ούτε τους υποστηρίζουν με κανέναν τρόπο.

Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο να πιστεύει κανείς στον εαυτό του, να είναι μέσα στις υπερβολές ή να μην βλέπει τους άλλους ως ισχυρούς ανταγωνιστές.

Όλα αυτά όμως συχνά μπορούν να γίνουν αιτία για να… χαλάσει η σούπα ή να μπει φρένο στο σόου του Τοξότη.

Advertisement

Και λοιπόν; Θα ξεκινήσει πάλι με την ίδια ορμή, την ίδια φλόγα και με τη σιγουριά ότι αυτήν τη φορά θα τα καταφέρει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι επίσης απίστευτα σίγουροι για τον εαυτό τους. Ο βασικός τους σκοπός είναι να πρωτεύσουν σε όλα, αλλά συχνά υποτιμούν τους αντιπάλους τους, μειώνοντας έτσι τις προοπτικές τους για νίκη.

Αυτό συμβαίνει επειδή είναι τόσο συγκεντρωμένοι στον εαυτό τους και στις σκέψεις τους, ώστε να παραβλέπουν τις δυνάμεις ή τις δυνατότητες άλλων ανθρώπων.

Advertisement

Νομίζουν δηλαδή ότι το δαιμόνιο μυαλό τους έχει συλλάβει όλες τις παραμέτρους μιας κατάστασης, όμως συμβαίνει να υπάρχει πάντα και ο απρόβλεπτος παράγοντας.

Το καλό είναι πώς έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν από τα λάθη τους, έτσι ώστε την επόμενη φορά να είναι πιο έτοιμοι. Σιγά μην το έβαζαν κάτω!

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί έχουν ευγενική καρδιά, ωστόσο, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το βασικό τους ελάττωμα είναι η αλαζονεία τους.

Μπορεί δηλαδή να… μπερδευτούν και η υπερβολική αυτοπεποίθησή τους να εκφραστεί ως αγένεια, με αποτέλεσμα να βοηθούν οι ίδιοι στο να τελειώσει μια σχέση ή κατάσταση μαζί τους.

Advertisement

Το διπλωματικό τους μυαλό, το ζύγισμα των καταστάσεων, η γαλαντομία τους είναι πράγματι ισχυρά όπλα, όμως άνετα μπορούν να μετατραπούν σε σημαντικά εμπόδια.

Ένας Ζυγός έχει πράγματι όλα τα φόντα να πετύχει σε πάρα πολλούς τομείς, αλλά ο ναρκισσισμός και η αλαζονεία του καιροφυλακτούν και ειδικεύονται στις… τρικλοποδιές.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: