Κρήτη: Αλλαζε πινακίδες για να γλιτώσει τα τέλη κυκλοφορίας – Τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 13.500 ευρώ

Eνα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου με «πρωταγωνιστή» έναν Κρητικό που... άλλαζε πινακίδες στα οχήματά του για να γλιτώσει τα τέλη κυκλοφορίας - Τον έκαναν «τσακωτό» οι Αρχές και τώρα καλείται να πληρώσει «τσουχτερό» πρόστιμο

Κρήτη: Αλλαζε πινακίδες για να γλιτώσει τα τέλη κυκλοφορίας – Τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 13.500 ευρώ
Advertisement

Εναν απίστευτο τρόπο για να γλιτώσει τα τέλη κυκλοφορίας σκαρφίστηκε ένας Κρητικός με τις Αρχές να το αντιλαμβάνονται και να του βεβαιώνουν «τσουχτερό» πρόστιμο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες, Πέμπτη, με «πρωταγωνιστή» έναν Κρητικό που άλλαζε πινακίδες στα οχήματά του για να γλιτώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, χθες οι αστυνομικοί της Τροχαίας του Αγίου Νικολάου Λασιθίου σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο ένα όχημα που κινούνταν σε δρόμο της περιοχής.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως στο όχημα υπήρχαν άλλες πινακίδες κυκλοφορίας από αυτές που θα έπρεπε. Όπως φάνηκε από την προανάκριση, ο Κρητικός για να γλιτώσει τα τέλη κυκλοφορίας είχε καταθέσει τις πινακίδες του συγκεκριμένου οχήματος και το είχε δηλώσει σε ακινησία.

Ωστόσο, το κυκλοφορούσε κανονικά βάζοντάς του τις πινακίδες κυκλοφορίας ενός αγροτικού που είχε. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την αλήθεια του βεβαίωσαν πρόστιμο συνολικού ύψους 13.500 ευρώ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: