Παραλήρημα Πετράκου για τον Τράγκα: Χορέψτε κότες πάνω από το χώμα

Παραλήρημα Πετράκου για τον Τράγκα: Χορέψτε κότες πάνω από το χώμα
Advertisement

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο του δημοσιογράφου και πλέον η εισαγγελία ερευνά αν αποκτήθηκε με παράνομες πρακτικές. Γι αυτό το λόγο και έχει δεσμευτεί τόσο η δική του όσο και της χήρας του, Μαρίας Καρρά.

Ο Γρηγόρης Πετράκος που συνεργαζόταν με το κόμμα του δημοσιογράφου «Ελεύθεροι Ανθρωποι» τοποθετήθηκε μέσω Facebook για την έρευνα των Αρχών.

Advertisement

«Πώς λέγονται αυτοί που μετά θάνατον διασύρουν τον εκλιπόντα ενώ όσο ζούσε δεν έλεγαν κουβέντα…; λέγονται ΚΟΤΕΣ!» αναφέρει ο Γρηγόρης Πετράκος και υποστηρίζει πως πρόκειται για χαρακτηρισμό που αντιπροσωπεύει «δημοσιογράφους, πολιτικούς και δικαστικούς που ξαφνικά θυμήθηκαν να ψάξουν την περιουσία του Τράγκα λες και δεν την ήξεραν εδώ και 30 χρόνια…. κότες!».

Ταυτόχρονα υποστήριξε πως ο Γιώργος Τράγκας έλεγε στην αρχή κάθε εκπομπής του πως «είμαι ευγνώμον απ στη σταδιοδρομία μου που με έκανε πετυχημένο και πολύ εύπορο» και ανέφερε πως δεν έχει ιδέα για το πως απέκτησε την τεράστια περιουσία του.

Τέλος απευθύνει ερωτήσεις «και οι κότες παρακαλώ να δώσουν απαντήσεις» ενώ έγραψε: «χορέψτε λοιπόν τώρα κοτούλες πάνω απ το φρέσκο χώμα».

Advertisement

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου:

«ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ

Απ’ τη στιγμή που έφυγε απ τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας όλοι άρχισαν να μιλάνε κι εγώ διάλεξα να κρατήσω σιωπή. Σιωπή γιατί αυτό επιβάλει η αξιοπρέπεια προς τον εκλιπόντα. Βλέποντας όμως την αλητεία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες θα πω δύο τελευταίες κουβέντες και αυτό ήταν.

Κατ αρχάς πώς λέγονται αυτοί που μετά θάνατον διασύρουν τον εκλιπόντα ενώ όσο ζούσε δεν έλεγαν κουβέντα…; λέγονται ΚΟΤΕΣ!

Έτσι τους λέει ο απλός λαός και είναι ο μόνος ταιριαστός χαρακτηρισμός για τους δημοσιογράφους, πολιτικούς και δικαστικούς που ξαφνικά θυμήθηκαν να ψάξουν την περιουσία του Τράγκα λες και δεν την ήξεραν εδώ και 30 χρόνια…. ΚΟΤΕΣ!

Ο Γιώργος Τράγκας έλεγε κάθε μέρα στην αρχή της εκπομπής του : «είμαι ευγνώμον απ στη σταδιοδρομία μου που με έκανε πετυχημένο και πολύ εύπορο». Αυτό το έλεγε κάθε πρωί και μου έκανε πάντα εντύπωση, το ότι δεν το έκρυβε.

Advertisement

Η ερώτηση είναι λοιπόν ΠΩΣ έκανε αυτή την τεράστια περιουσία. Δεν έχω ιδέα!

Ας κάνουμε όμως παρέα μερικές λογικές ερωτήσεις και οι ΚΟΤΕΣ παρακαλώ να μας δώσουν απαντήσεις!

1. Εκλεψε δημόσιο χρήμα;

Δε βρισκόταν σε κάποια δημόσια θέση, άρα προφανώς όχι. Εκτός αν του το έδιναν κάποιοι που βρίσκονταν σε δημόσιες θέσεις. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο να μας πούνε οι ΚΟΤΕΣ ποιοι ήταν εκείνοι στις δημόσιες θέσεις που του έδωσαν δημόσιο χρήμα και γιατί!

2. Έκανε εγκληματικές πράξεις;

Διάβασα μια τέτοια διατύπωση. Δηλαδή τι εννοούμε όταν λέμε εγκληματικές πράξεις; Έκανε λαθρεμπόριο; πούλαγε ναρκωτικά; σκότωνε; έκανε απαγωγές; ληστείες;;;

Advertisement

Αν έκανε κάτι τέτοιο γιατί δεν το ξέρουμε και γιατί δεν υπήρξε ποτέ καμία καταγγελία απ τη στιγμή που όλες οι κυβερνήσεις θα ήθελαν το κεφάλι του πάνω σε δίσκο; Προφανώς λοιπόν τίποτα τέτοιο δε συνέβη.

3. Εκβίαζε δημόσια πρόσωπα;

Αυτό κι αν ακούγεται και γράφεται ξαφνικά. Αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί μιας και ήξερε τα άπλυτα όλων των πολιτικών οικογενειών απ το 60 έως σήμερα με το Νι και με το Σίγμα.

Αν λοιπόν έβγαλε έτσι τα λεφτά του να μας πουν αύριο οι ΚΟΤΕΣ:

-ποιους εκβίαζε;

-τι είχαν κάνει ώστε να τους εκβιάζει;

-γιατί δεν έχουν συλληφθεί εκείνοι για αυτά τα αδικήματα με τα οποία τους εκβίαζε αφού τα ξέρουν;

-πού βρήκαν εκείνοι όλα αυτά τα χρήματα ώστε να του τα δώσουν;

4. Αξιοποίησε πληροφορίες από ανθρώπους-κλειδιά ώστε να βγάλει χρήματα και να τα επενδύσει σε σίγουρες και υπερκερδοφόρες εταιρίες;

Advertisement

Αυτό θα ήταν η δική μου εκτίμηση. Μιας και είμαστε στον αιώνα της πληροφορίας, ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος να βγάλει κάποιος πολλά χρήματα είναι να έχει τις σωστές πληροφορίες τη σωστή στιγμή.

Αυτό όσο κι αν είναι ανήθικο κατά πολλούς, είναι η βάση του καπιταλισμού. Εγώ τον σιχαίνομαι. Αυτόν έχουμε όμως!

Με αυτόν έχουν βγάλει τα λεφτά τους και όλες οι ΚΟΤΕΣ που τώρα τον ατιμάζουν μετά θάνατο!

Για να το κλείνω λοιπόν.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας μεγαλοδημοσιογράφος για 50 χρόνια. Δεν ήταν άγιος. Ήταν σκληρός. Ήταν φιλόδοξος. Ήθελε να βγάλει πολλά λεφτά και τα έβγαλε. Αυτά τα έλεγε μόνος του!

Ήξερε πολλά. Έπαιζε παιχνίδια. Ήξερε να παίζει το παιχνίδι και μάλιστα στην κόψη του ξυραφιού.

Ενοχλούσε πολύ! Ήταν τόσο ικανός σε αυτό που έκανε ώστε να να καταφέρνει να ενοχλεί ενώ ταυτόχρονα να μην μπορούν να τον αγγίξουν.

Εγώ τον γνώρισα στα 72 του.

Ενώ είχε δει όλη τη βρωμιά 50 χρόνια από μέσα, είχε αποφασίσει να σταθεί εμπόδιο στη λαίλαπα της Νέας Τάξης. Για τους δικούς του λόγους.

Advertisement

Έλεγε μεγάλες αλήθειες και πια ενοχλούσε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ! Μου είπε ότι ήθελε πριν φύγει να το κάνει αυτό για δυο λόγους.

α. Για την υστεροφημία του (την οποία τώρα οι ΚΟΤΕΣ θέλουν να αμαυρώσουν)

β. Γιατί ήθελε να κάνει ζημιά σε αυτά τα διορισμένα ανδρείκελα που ήρθαν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και να μας στερησουν ακόμα και τις ατομικές μας ελευθερίες κατ εντολή των εργοδοτών τους.

Χορέψτε λοιπόν τώρα ΚΟΤΟΥΛΕΣ πάνω απ το φρέσκο χώμα… Όσο ζούσε Κο-κο-κο-κο….

Δεν ξέρατε την περιουσία του τότε. ε;;;;

Ο έλεγχος της εφορίας ήταν κάθε έξι μήνες στο γραφείο του. Πως δεν ξέρατε;; Ψεύτες!

Ο Τράγκας σας νίκησε ΚΟΤΕΣ!

Κι αν δεν έκανε το λάθος να παραδοθεί μόνος του στο δημόσιο νοσοκομείο θα σας τα έλεγε και μέσα από τη βουλή! Αυτό κι αν θα θέλαμε να το ζησουμε…

Advertisement

Ήσασταν όμως τυχεροί!

Είχε εμπιστοσύνη στο Ελληνικό σύστημα υγείας.

Αυτή την απάτη δυστυχώς δεν την πίστεψε.

Και το πλήρωσε. Μόνος του.

Δεν κατηγορώ κανένα παρά την κρίση του.

Πάει όμως αυτό.

Έτσι ήταν γραφτό, έτσι έπρεπε να γίνει!

Και τώρα όχι μόνο ως ΚΟΤΕΣ, αλλά ως ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΟΤΕΣ για εκδίκηση αμαυρώνετε τη μνήμη του και κυνηγάτε τη χήρα του. Πόσο άνανδρο!

Πόσο χαρακτηριστικό της ύπαρξής σας!

Όχι, δε δικαιολογώ τις πράξεις και το βίο του Γιώργου Τραγκα. Είναι πολύ μακριά απ το δικό μου τρόπο σκέψης και λειτουργίας.

Advertisement

Δεν αντέχω όμως την υποκρισία όλων αυτών που έχουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο σκέψης και λειτουργίας να πέφτουν απ τα σύννεφα!!!

Και θέλω να πω σε όλο τον κόσμο που τον αγαπούσε, τον ακολουθούσε και τον πίστευε ότι ο Γιώργος Τράγκας ήταν μαζί μας σε αυτόν τον πόλεμο που δεχόμαστε. Μπορεί εμείς να μην έχουμε μια και αυτός να είχε εκατομμύρια.

Αλλά δεν τα πήρε να πάει στο Μονακό να τα φάει και να βουτάει στην πισίνα του.

Έμεινε εδώ να ξυπνάει στις 5:45 κάθε πρωί να βγει στο ραδιόφωνο να τους τα χώνει!!!

Και αυτό δεν το έκανε για τα λεφτό

Το έκανε για να αντισταθεί σ αυτό που έρχεται.

Όπως κι εμείς αντιστεκόμαστε.

Γιατί απέναντι σ αυτό που έρχεται δεν θα υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί.

Θα υπάρχουν μόνο υποταγμένοι και ελεύθεροι!

Και ο Τράγκας ότι κι αν ήταν, υποταγμένος δεν ήταν. Στην κρίσιμη μάχη δεν πήγε με το θηρίο αλλά έμεινε με τον άνθρωπο.

Ξεσαλώστε τώρα.

ΚΟΤΕΣ».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: