Αυτά είναι τα ζώδια που δημιουργούν γύρω τους χάος

Αν τα «στριμώξεις» θα δεις τι έχει να γίνει…

Αυτά είναι τα ζώδια που δημιουργούν γύρω τους χάος
Advertisement

α ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο όταν νιώσουν ότι βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αν εκνευριστούν ή αν αισθανθούν άβολα για τον οποιοδήποτε λόγο.

Η αντίδρασή τους δεν θα είναι καθόλου ήρεμη. Το αντίθετο μάλιστα. Ετοιμάσου για το απόλυτο… χάος!

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός μόνο… ήρεμες αντιδράσεις δεν έχει γενικά. Είναι παρορμητικός, εκνευρίζεται εύκολα, θυμώνει και ξεσπά!

Δεν μπορεί να συγκρατηθεί και αν τύχει να βρεθείς κοντά του ή μπροστά του την πλέον ακατάλληλη στιγμή, θα δεις το απόλυτο… χάος να εκτυλίσσεται.

Δεν θα σταματήσει αν δεν ξεσπάσει όλα του τα νεύρα και την οργή και δεν τον ενδιαφέρει ποιον θα πάρει η μπάλα. Δεν βλέπει καν μπροστά του εκείνη τη στιγμή.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος χρησιμοποιεί το χάος ως… όπλο. Όταν νιώσει ότι στριμώχνεται και πρέπει άμεσα να ξεφύγει από όλο αυτό τότε απλά δημιουργεί τον απόλυτο χαμό. Τι κάνει;

Ό,τι μπορεί να περάσει από το μυαλό σου. Εκεί που τσακώνεται πολύ απλά θα πετάξει μια ατάκα και θα τους κάνει όλους να γίνουν μαλλιά κουβάρια μεταξύ τους. Στο τέλος θα ξεχάσουν ότι τσακωνόντουσαν μαζί του και πολύ απλά θα συνεχίσουν να «σφάζονται» μεταξύ τους.

Και τόσο απλά ο Δίδυμος θα την έχει σκαπουλάρει και θα κάθεται σε μια γωνιά να τους βλέπει και να γελάει με το χάος που δημιούργησε.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός όταν θυμώνει ή όταν γενικά φτάσει στα όριά του, τυφλώνεται. Δεν βλέπει μπροστά του και δεν καταλαβαίνει τι κάνει εκείνη τη στιγμή.

Καλύτερα να μην σου τύχει ποτέ να βρεις τον Σκορπιό σε μια τέτοια φάση της ζωής του, γιατί το απόλυτο χάος που θα δημιουργήσει, θα σε τρομάξει όσο τίποτα. Δεν κρατάει τα προσχήματα, δεν τον νοιάζει ποιος είναι μπροστά, σε ποιον μιλάει κτλ.

Θα βγάλει όλο του τον θυμό, την εκδικητικότητα και δεν θα συγκρατήσει τη γλώσσα του. Θα ακούσεις αυτά που δεν άκουσες… ποτέ στη ζωή σου.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε καλός καλός, αλλά αν του γυρίσει το μάτι, τότε φύγε μακριά. Είναι ο άνθρωπος που πιστεύει ότι και η πλάκα έχει τα όριά της και αν για κάποιο λόγο τα δικά του όρια ξεπεραστούν, τότε θα δεις έναν Τοξότη που δεν θα αναγνωρίζεις.

Δεν θα είναι πλέον το καλό και χαμογελαστό παιδί, αλλά ο άρχοντας του απόλυτου χάους γύρω του.

Δεν είναι για να παίζεις με αυτά με έναν Τοξότη, γιατί γενικότερα δεν συγκρατεί τη γλώσσα του και θα πετάξει τόσες χοντράδες που θα σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: