Εβαλε αγγελία ψάχνοντας τον σύντροφό της που είχε εξαφανιστεί και εκείνος είχε επιστρέψει στη γυναίκα του

Εβαλε αγγελία ψάχνοντας τον σύντροφό της που είχε εξαφανιστεί και εκείνος είχε επιστρέψει στη γυναίκα του
Advertisement

Μια γυναίκα στην Κίνα έβαλε αγγελία για την αναζήτηση του συντρόφου της που είχε επιστρέψει στην πατρίδα του και ανακάλυψε ότι γύρισε πίσω στη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Η Ρέιτσελ Γουότερς ήταν συντετριμμένη όταν ο σύντροφός της Πολ ΠακΓκί πήγε «επίσκεψη» στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Απρίλιο, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Advertisement

Τι έκανε τότε; Περίπου 6 εβδομάδες αφότου έφυγε, έβαλε μια αγγελία σε μια ομάδα της κοινότητας του Νόργουιτς στο Facebook, αναζητώντας τον και με την ελπίδα πως κάποιος θα μπορούσε να δώσει πληροφορίες για το πού βρισκόταν.

Η ανάρτηση της για την εύρεση του συντρόφου της – Νόμιζε πως κάτι του είχε συμβεί

Μάλιστα, η Γουότερς μοιράστηκε και μια φωτογραφία του ζευγαριού που είχε τραβηχτεί στην Κίνα και είπε ότι «ανησυχούσε πως κάτι μπορεί να του είχε συμβεί» αναφέρει η The Sun. Ωστόσο, ένας φίλος του ΜακΓκι είδε την ανάρτηση και αποκάλυψε πως πίσω στην πατρίδα του είχε σύζυγο και παιδιά.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Ρέιτσελ με τον σύντροφό της Πολ ΜακΓκι

Η ανάρτηση έγραφε: «Έχω μια ασυνήθιστη ερώτηση. Ο φίλος μου, Πολ ΜακΓκι και εγώ ζούμε στο Σενζέν της Κίνας. Πήγε στην πατρίδα του (το Νόργουιτς) στις αρχές Απριλίου για επίσκεψη και υποτίθεται πως θα είχε επιστρέψει μέχρι τώρα στην Κίνα.

Ωστόσο, δεν έχω νέα του και ανησυχώ πως μπορεί να έχει συμβεί κάτι. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου».

Advertisement

Επέστρεψε στη γυναίκα του και τα παιδιά του

Ένας φίλος του συντρόφου της από το Νόργουιτς απάντησε στην αγγελία: «Δεν είναι και τόσο αστείο. Έχει γυναίκα και παιδιά και πραγματικά τη συμπονώ αυτή τη στιγμή. Και μια άλλη κοπέλα στην Κίνα, όπως φαίνεται».

Η Γουότερς, η οποία ανεβάζει τακτικά βίντεο από τα «αποτυχημένα ραντεβού» της στο κανάλι της στο YouTube, κατέβασε αμέσως την ανάρτηση μόλις είδε την απάντηση.

Ένας φίλος του ζευγαριού στο Νόργουιτς δήλωσε στην The Sun: «Ο Πολ και η σύντροφός του δεν βλέπονταν για δύο χρόνια. Πρόσφατα εκείνος επέστρεψε και κατά κάποιον τρόπο τα ξαναβρήκαν. Είχαν χωρίσει και έχουν παιδιά αλλά σκέφτηκαν να ξαναδώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: