«Δεν έχεις πλούσιο γκόμενο να σε πάει διακοπές»: Η Κατερίνα Καινούργιου απαντάει στα σχόλια εναντίον της

Advertisement

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ταξίδι στην έρημο, παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή, σ’ ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δήλωσε συγκλονισμένη με το πρώτο της ταξίδι στην έρημο και μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Advertisement

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου στο instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά σε δηλητηριώδες σχόλιο

Οι περισσότεροι ακόλουθοί της ενθουσιάστηκαν με τις μαγικές εικόνες από την έρημο και τις πόζες της στο instagram, ωστόσο, ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε, η παρουσιάστρια απάντησε σ’ έναν λογαριασμό που της έκανε ένα κακεντρεχές σχόλιο.

«Αφού πας τζάμπα εννοείται ότι σ’ αρέσει αλλιώς, αφού δεν έχεις τώρα γκόμενο λεφτά πας με τον άλλο γκόμενο. Και αυτός δυο – δυο τις γκόμενες. Η Καμήλα πήγε στους βεδουίνους. Ευτυχώς που κρύβεις το πρόσωπό σου αλλιώς θα τρόμαζαν και θα φεύγανε οι καμήλες και οι βεδουίνοι», ήταν το κακόβουλο σχόλιο.

Advertisement

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε τα εξής: «Αρχικά δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανένας γκόμενος. Εργάζομαι και μπορώ να πάω όπου θέλω και μόνη μου. Δόξα τω Θεώ.

Επίσης πόση κακία και τοξικότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο account. Θλίψη, δεν σου κρατώ κακία, απλά ζήτα βοήθεια από ειδικό και δούλεψε με τον εαυτό σου γιατί μόνο σε σένα κάνεις ζημιά. Μάστιγα της εποχής μας, κακία και τοξικότητα, πίσω από ένα ψεύτικο account, θλίψη».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: