Κατέρρευσε μπροστά σε όλους: Avησuχiα για τον Πούτιν, οι εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του

Κατέρρευσε μπροστά σε όλους: Avησuχiα για τον Πούτιν, οι εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του
Advertisement

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της Daily Mail.

Όπως αναφέρει η εν λόγω εφημερίδα, σημειώνοντας ότι οι πληροφορίες είναι δύσκολο να επιβεβαιωθούν από ανεξάρτητη πηγή, μετά από πολύωρη σύσκεψη με αξιωματικούς του, ο πρόεδρος της Ρωσίας σηκώθηκε από το γραφείο του και αισθάνθηκε ξαφνικά – σύμφωνα με πηγές από το Κρεμλίνο – «έντονη αδυναμία και ζαλάδα», με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεσα ιατρική βοήθεια.

Advertisement

Επισημαίνεται, πάντως, ότι αυτή η ξαφνική αδιαθεσία θα δικαιολογούσε την ακύρωση ετήσιας εκδήλωσης, κατά την οποία ο Βλαντιμίρ Πούτιν απαντά σε ερωτήσεις πολιτών.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν

Όπως αναφέρεται στο Telegram του General SVR, μετά από αυτό το περιστατικό έχει σημάνει συναγερμός στους γιατρούς του Ρώσου προέδρου, οι οποίοι τον συμβούλεψαν να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω μέσο έχει αναφερθεί ξανά στην κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας,ενώ στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι είναι «βαριά άρρωστος», καθώς φέρεται να πάσχει ακόμα και από καρκίνο και Πάρκινσον.

Οι φήμες για την υγεία του προέδρου της Ρωσίας έχουν αυξηθεί, το τελευταίο διάστημα, αφού η στάση του σώματός του, το περπάτημά του, το πρησμένο του πρόσωπο δημιουργούν ερωτήματα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: