«Γκρέμισε» τις ελπίδες: Η στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη ανατρέπει τα δεδομένα για την εξαφάνιση του Θύμιου

Advertisement

Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου μετά από άγρια επίθεση bullying, με τις αρχές μέχρι και σήμερα να αναζητούν τα ίχνη του.

Παρά τις μαρτυρίες ατόμων, οι άνθρωποί του αγωνιούν για τον 39χρονο, ο οποίος είναι εξαφανισμένος και όλοι ευελπιστούν να είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του.

Advertisement

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ» η φωτογραφία που έστειλε ένας τηλεθεατής αναπτέρωσε το ηθικό του ανιψιού του Γεράσιμου, που πίστεψε ότι είναι ο Θύμιος και απηύθυνε έκκληση να επικοινωνήσει μαζί του.

Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε εάν κάποιος αναγνωρίζει τον εαυτό του στη συγκεκριμένη φωτογραφία ή κάποιος άλλος ξέρει για ποιον πρόκειται, να επικοινωνήσει με την εκπομπή.

Συγγενείς του άνδρα που ψώνιζε στην αγορά των Χανίων ήρθε σε επαφή με το «Τούνελ» και έδωσε την πραγματική του ταυτότητα.

Advertisement

Θύμιος Μπουγάς: Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζουμε πως ο 39χρονος μετά από τροχαίο έχει παραμορφωθεί στο πρόσωπο και μιλά και τρέφεται με μηχανική υποστήριξη. Εξαιτίας αυτού δεχόταν άγριο bullying.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο φαίνεται μια παρέα νεαρών με αυτοκίνητα και μηχανές να πηγαίνουν στο σπίτι του 39χρονου και να εκτοξεύουν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει από αυτό.

Από εκείνο το περιστατικό και μετά, ο 39χρονος , ο οποίος είχε καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές εξαφανίστηκε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: