Με “άλλη” μύτη και σγουρό μαλλί: Η Τατιάνα Στεφανίδου στο Λύκειο ήταν η πιο όμορφη μαθήτρια του σχολείου

Με “άλλη” μύτη και σγουρό μαλλί: Η Τατιάνα Στεφανίδου στο Λύκειο ήταν η πιο όμορφη μαθήτρια του σχολείου
Advertisement

H Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης ενώ τα γαλάζια μάτια της και το καλλίγραμμο σώμα της ξεχωρίζουν στην εκθαμβωτική εμφάνισή της.

Μπορεί σήμερα να είναι μια επιτυχημένη δημοσιογράφος και να έχει αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ωστόσο, στο παρελθόν ως μαθήτρια είχε περάσει δύσκολες στιγμές.

Advertisement

Η ίδια μάλιστα, είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε ενόσω ήταν στο Αμβούργο ως μαθήτρια.

Πώς ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου μαθήτρια όταν πήγαινε στο Λύκειο

«Πέρασα πέντε εφιαλτικά χρόνια. Έπαθα νευρική ανορεξία, τελείωσα το ελληνικό λύκειο του Αμβούργου και ξύπναγα στις πέντε το χάραμα με χιόνια. Άλλαζα πέντε τρένα και μετά πήγαινα στην Όπερα του Αμβούργου.

Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια. Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα. Ήμουν 55 κιλά και ήμουν χοντρή. Έφτασα τα 48, έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν όλο αυτό πολύ άγριο για μένα και με στιγμάτισε», είχε πει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Advertisement

Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, η Τατιάνα Στεφανίδου από τα εφηβικά της χρόνια, τραβούσε τα βλέμματα, καθώς ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: