Βάφτισαν το μωρό του την ώρα της κηδείας του: Δάκρυσε και ο Θεός στο τελευταίο αντίο του 22χρονου

Βάφτισαν το μωρό του την ώρα της κηδείας του: Δάκρυσε και ο Θεός στο τελευταίο αντίο του 22χρονου
Advertisement

Βυθισμένη στη θλίψη είναι η οικογένεια του 22χρονου Κώστα που δολοφονήθηκε την Κυριακή, στο Αργουλιό. Ο άτυχος άνδρας εκτελέστηκε με τέσσερις σφαίρες, έξω από το σπίτι της αδελφής του.

«Ήσουν το στήριγμά μου… τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου» είναι τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του, η οποία τον αποχαιρετά με αναρτήσεις και φωτογραφίες με το νεογέννητο γιο τους μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Advertisement

Το σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου του άτυχου 22χρονου και η βάφτιση του μωρού

«Που είσαι καρδιά μου ακόμα δεν ήρθες, έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις. Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά μου.

Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον ταΐζες, δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου, ο πασάς σου που έλεγες …και τον είχες δίπλα σου συνεχώς.

Τώρα που είσαι, δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι, σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου, επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου… τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου… ήσουν το στήριγμά μου» αναφέρει σε άλλο μήνυμα.

Advertisement

Σύμφωνα με το Cretalive ο δράστης έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο οικογένειες είχαν χρόνιες προστριβές και αντιπαραθέσεις για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και τα κτηματικά.

Να αναφέρουμε πως το μωράκι του 22χρονου θύματος, που γεννήθηκε πριν λίγες εβδομάδες, βαπτίστηκε σε κλίμα συγκίνησης, προκειμένου στη συνέχεια να κηδευτεί ο αδικοχαμένος πατέρας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: