ΑΝΤ-1: Οι νέες εκπομπές και τα πρόσωπα σε Σκορδά, Λιάγκα – Πόσα λεφτά δίνει ο Ατσούν στους All Stars Survivor

ΑΝΤ-1: Οι νέες εκπομπές και τα πρόσωπα σε Σκορδά, Λιάγκα – Πόσα λεφτά δίνει ο Ατσούν στους All Stars Survivor
Advertisement

Μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες αναμένεται να λήξει το θρίλερ με το τι μέλλει γενέσθαι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν.

Η πληροφορία πως η Φαίη Σκορδά είχε προσέγγιση από το STAR για την πρωινή ζώνη του καναλιού φαίνεται πως επισπεύδει τις εξελίξεις.

Advertisement

Φαίνεται πως ο νέος CEO του ΑΝΤ1 Γιώργος Λεβέντης με την σύμφωνη γνώμη της Γενικής Διευθύντριας τηλεόρασης Στέλλας Λίτου αλλά και του διευθυντή προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη έχει αποδεχθεί το διαμελισμό του «Πρωι1νου» σε δύο εκπομπές που ζητούν επιστάμενα Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά (πολύ περισσότερο η παρουσιάστρια).

Ο Γιώργος Παπαδάκης φαίνεται να μην συμφωνεί σε καμία αλλαγή ώρα της εκπομπής του με ύστατη παραχώρηση να ρίχνει αυλαία στις 9.30 – 9.40 το πρωί.

Θα ακολουθεί μια νέα ενημερωτική / κοινωνική εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Τάσο Τεργιάκη, την δημοσιογράφο που φέτος βλέπουμε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Άρια Καλύβα και τον Θάνο Βάγιο.

Advertisement

Θα ακολουθεί στις 11.00 ή 11.30 ψυχαγωγική εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά η οποία έχει προχωρήσει σε πρόταση συνεργασίας προς την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για να αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής αλλά και την πρώην συνεργάτιδά της Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τη στήλη της αστρολογίας θα κρατήσει η Λίτσα Πατέρα. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει σε ποια από τις δύο νέες εκπομπές θα απορροφηθεί η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Το όλο θέμα σύμφωνα με πληροφορίες του Reader θα λήξει το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας οπότε και οι δύο παρουσιαστές θα κληθούν να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Advertisement

Ο Ατζούν τινάζει τη μπάνκα στον «αέρα»

Σε κατακόρυφη αύξηση του προϋπολογισμού του «All Star Survivor» φαίνεται πως είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι προκειμένου να διασφαλίσει την επιτυχία του επόμενου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ήδη στα γραφεία της Acun Medya στο Μαρούσι επεξεργάζονται το σχετικό business plan το οποίο θα χωρίζεται σε τρεις κλίμακες.

Στην χαμηλή οι αμοιβές θα ξεκινούν από 3.000 – 5.000 την εβδομάδα, στη μεσαία 5.000 – 7.000 εβδομαδιαίως και από εκεί και πάνω το σημείο εκκίνησης θα είναι οι 7.000 την εβδομάδα με το όριο θα είναι η προσωπική διαπραγμάτευση με το κάθε πρόσωπο.

Advertisement

Στην upper class κατηγορία συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα που έχουν ξεκάθαρη θέση στην εγχώρια βιομηχανία θεάματος (π.χ. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ηλίας Μπόγδανος), πρόσωπα που έχουν και θέση στη showbiz αλλά και αγωνιστικές ικανότητες (π.χ Κωσταντίνος Βασάλος, Γιάννης Σπαλιάρας) και φυσικά όλοι οι νικητές των προηγούμενων κύκλων (Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης, Σάκης, Κατσούλης).

Ξεχωριστή περίπτωση και μια κατηγορία από μόνος του θα είναι ο Ντάνος με τον οποίο ακόμη δεν έχει γίνει προσέγγιση. Σε μια τέτοια περίπτωση σαφώς και η συμφωνία θα είναι σύνθετη με μεγάλο εξαψήφιο εφάπαξ ποσό ανεξαρτήτως της παραμονής του στο ριάλιτι και κλιμακωτά μπόνους από ένα σημείο και μετά.

Πάντως ξεκάθαρα ο Ατζούν θα επιδιώξει τη συμμετοχή του Ντάνου στο «All Star Survivor» όποιο και αν είναι το οικονομικό κόστος. Το εάν τελικά θα προχωρήσει η All Star εκδοχή του ριάλιτι θα αποφασιστεί μέσα στο καλοκαίρι σε συνάντηση κορυφής που θα γίνει μεταξύ του Ατζούν και υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΚΑΪ.

Advertisement

Πιέζει ο χρόνος για το GNTM

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου GNTM «Only Girls». To ριάλιτι επιστρέφει στην κλασσική του μορφή δηλαδή με διαγωνιζόμενες μόνο γυναίκες και παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Μέχρι τώρα στην κριτική επιτροπή έχουν συμφωνήσει ο Γιώργος Καράβας και ο στυλίστας Τάσος Σωφρονίου με σημαντική καριέρα στο Παρίσι και παλιός γνώριμος του ριάλιτι μόδας καθώς είχε τη θέση του coach στους πρώτους δύο κύκλους του ριάλιτι που είχαν προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 τις σεζόν 2009 – 2010 και 2010 – 2011.

Κάποιες πληροφορίες βέβαια αναφέρουν πως ίσως τελικά τον δούμε και πάλι σε θέση coach. Στο κανάλι της Κηφισιάς υπάρξει πάντως αγωνία δεδομένου τη μεγάλης πτωτικής πορείας που κατέγραψε ο προηγούμενος κύκλος του ριάλιτι μόδας στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Advertisement

Γι’ αυτό και σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν θα κάνει αρκετά νωρίς έναρξη ίσως και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Φινάλε με θανάτους και ερωτηματικά στη «Γη της Ελιάς»

Ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου η «Γη της Ελιάς» ανανεώνοντας το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό το φθινόπωρο. Ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε στο Instagram πως η φετινή σεζόν για τη «Γη της Ελιάς» ολοκληρώνεται με δύο φόνους και έναν γάμο.

Τα σπόϊλερ που κυκλοφορούν αναφέρουν λοιπόν πως Βασιλική και Φίλιππος θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ Ανέστης (Μανώλης Κλωνάρης) και Δημήτρης (Σπύρος Νικολαϊδης) θα έχουν τραγικό τέλος. Στέφανος (Λίαμ Άϊρλαντ) και Ιάκωβος (Στέφανος Κυριακίδης) μας αποχαιρετούν και αυτοί καθώς φεύγουν για την Ισπανία.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν με πολλά νέα πρόσωπα και νέες ιστορίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ η σειρά θα επιστρέψει στη συχνότητα του Mega τον Σεπτέμβρη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: