Γιώργος Τράγκας: «Θα στα δώσω μωρή τα λεφτά, αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ»

Γιώργος Τράγκας: «Θα στα δώσω μωρή τα λεφτά, αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ»
Advertisement

Για την συνεργασία της με τον Γιώργο Τράγκα αλλά και τον επεισοδιακό τους τσακωμό, μίλησε στον Alpha η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη.

«Συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Τράγκα, όταν ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής του στο Star. Αφού τελείωσε η εκπομπή μας είχε πει να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε.

Advertisement

Παιδιά λέει δεν θα σας πληρώσω τώρα γιατί τα λεφτά τα έχω βάλει στην τράπεζα και δεν μπορώ να σας τα δώσω», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Υψηλάντη.

«Η εκπομπή είχε τελειώσει για τη σεζόν, ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε ο καθένας τις διακοπές του. Δεν βλέπεις μου λέει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, μόνο εσύ. Και του λέω, αν διαμαρτυρηθούν τα παιδάκια αυτά, δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά.

Εγώ θα διαμαρτυρηθώ του λέω και εάν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου τώρα σε μετρητά, θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Advertisement

Πετάγεται από το γραφείο, πετάει την καρέκλα και έρχεται κατά πάνω μου, με σπρώχνει και πάει να σηκώσει το χέρι του. Μπαίνουν οι συνάδελφοι στη μέση», είπε η Αφροδίτη Υψηλάντη αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που οδήγησε στη λήξη της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο η τελευταία κουβέντα που της είπε ήταν πως «θα στα δώσω μωρή αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: