«Σπρώχνεις τη γυναίκα μου;!» -Έξαλλος ο Τομ Χανκς με θαυμαστές του στη Νέα Υόρκη [βίντεο]

«Σπρώχνεις τη γυναίκα μου;!» -Έξαλλος ο Τομ Χανκς με θαυμαστές του στη Νέα Υόρκη [βίντεο]
Advertisement

Αναψαν τα… αίματα κατά τη διάρκεια εξόδου του ηθοποιού, Τομ Χανκς, με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, στη Νέα Υόρκη, καθώς οι «υπερβολικές» αντιδράσεις κάποιων θαυμαστών προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του χολιγουντιανού σταρ.

Συγκεκριμένα, το δείπνο του Τομ Χανκς με τη σύζυγό του μετατράπηκε σε ένα επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού και μερικών υπερβολικά ενθουσιασμένων θαυμαστών τους, αφού έριξαν κάτω την 65χρονη ηθοποιό και προκάλεσαν την οργή του συζύγου της.

Advertisement

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Τομ Χανκς έβγαινε από ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης μαζί με τη Ρίτα Γουίλσον, όταν το γκρουπ των θαυμαστών τους όρμησαν για να τους χαιρετήσουν, με έναν από αυτούς να σκουντάει τη σύζυγο του οσκαρικού ηθοποιού και παραλίγο να τη ρίξει στο έδαφος.

Η αντίδραση του Τομ Χανκς ήταν άμεση, καθώς προσπαθώντας να προστατεύει τη Ρίτα Γουίλσον, όρμησε με τη σειρά του στους θαυμαστές φωνάζοντας «κάντε τώρα πίσω» και «σπρώχνεις τη σύζυγό μου;», πριν αποχωρήσει από το σημείο.

Στη συνέχεια, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο ενώ ένας θαυμαστής ακούστηκε να λέει «συγγνώμη για αυτό, Τομ».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: