Τέσσερις γυναίκες του ζωδιακού που θα έμπλεκαν με παντρεμένο στη δουλειά

Τέσσερις γυναίκες του ζωδιακού που θα έμπλεκαν με παντρεμένο στη δουλειά
Advertisement

Το να κάνεις σχέση μέσα στον εργασιακό σου χώρο δεν είναι εύκολο. Πόσω μάλλον να κάνεις σχέση με κάποιον παντρεμένο συνάδελφό σου.

Υπάρχουν όμως τέσσερις γυναίκες του ζωδιακού που θα έπαιρναν το ρίσκο αυτό και θα το έκαναν, χωρίς να σκέφτονται συνέπειες ή εμπόδια. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποιες μιλάμε και γιατί θα έμπλεκε σε μια τέτοια κατάσταση η καθεμιά τους.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός δεν θα απατούσε εύκολα τον άντρα της ή τον σύντροφό της, αν ήταν σε σχέση ή γάμο. Ωστόσο αν ήταν single, δεν θα την ένοιαζε να μπλέξει με έναν παντρεμένο άντρα, αρκεί να τον ήθελε αρκετά και να της έκανε το κλικ.

Και συνήθως αυτόν τον παντρεμένο είναι πιο πιθανό να τον γνωρίσει μέσω της δουλειάς της, καθώς εκεί αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο της. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως είναι και γυναίκα καριέρας.

Γενικά η Κριαρίνα δεν έχει ενδοιασμούς και θα έκανε σχέση με κάποιον από τον εργασιακό της χώρο. Επειδή είναι και λίγο ανταγωνιστική, θα το έβλεπε σαν να κοντράρεται με την γυναίκα του και αυτό θα ήταν κάτι που θα την εξιτάριζε ακόμα περισσότερο.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα περνάει αρκετό από τον χρόνο της στο γραφείο. Συνήθως έχει διευθυντική θέση ή έστω μια υπεύθυνη θέση, άρα η δουλειά της έχει πάρα πολλές απαιτήσεις.

Επειδή λοιπόν κινείται στο γραφείο αρκετά, είναι πολύ πιθανό να κάνει σχέση με κάποιον συνάδελφό της, χωρίς φυσικά να την νοιάζει, αν είναι παντρεμένος ή όχι.

Λεπτομέρειες θα σκεφτεί και θα κάνει αυτό που θέλει και την ευχαριστεί περισσότερο. Ποιος να πει τι σε μια Λιονταρίνα;

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα Σκορπιός είναι πιστή όταν έχει σχέση, ωστόσο δεν την νοιάζει τι κάνει ο άλλος, αν εκείνη είναι single.

Όλο αυτό το… μυστήριο και το κρυφό την εξιτάρει και μια σχέση με παντρεμένο της ανεβάζει την αδρεναλίνη.

Επίσης, της αρέσει να διεκδικεί έναν άντρα που δεν της ανήκει, απλά και μόνο για το κυνήγι, την έξαψη και τον ενθουσιασμό που της προκαλεί.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για την γυναίκα Αιγόκερω τα πράγματα είναι μόνο… πρακτικά και όχι συναισθηματικά στο κομμάτι αυτό.

Θα έκανε σχέση με παντρεμένο συνάδελφό της, γιατί ξέρει ότι αυτός δεν πρόκειται ποτέ να απαιτήσει παραπάνω από τον χρόνο της, να θυσιάσει την καριέρα της ή να την αποσπάσει από τους στόχους της.

Είναι μια κατάσταση που κερδίζουν και οι δυο, αυτή την ηρεμία και την ελευθερία κινήσεών της κι εκείνος να σβήσει την κάψα του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: