Έζησαν έναν μεγάλο έpωτα: Η άγνωστη 9χρονη σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Καρατζαφέρη και το άδοξο τέλος

Advertisement

Ελάχιστοι είναι όσοι γνωρίζουν το παρελθόν της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Γιάννη Καραταφέρη πριν τον γάμο της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι σήμερα σε έναν απόλυτα ευτυχισμένο γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ωστόσο στο παρελθόν υπήρξε σε σχέση μακράς διαρκείας με γιο πασίγνωστου πολιτικού, που πάντως μετά έγινε και κουμπάρος της.

Advertisement

Η γνωστή παρουσιάστρια, που αυτή τη στιγμή σημειώνει μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ήταν σε πολύχρονη σχέση με τον Γιάννη Καρατζαφέρη.

Ήταν στα μέσα των 90s, εμφανές και από τις στυλιστικές επιλογές των φωτογραφιζομένων, όταν η παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του… Γιάννη Καρατζαφέρη. Ναι, καλά ακούσατε!

Οι δυο τους είχαν σχέση 9 χρόνια, όμως στη συνέχεια αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος. Σήμερα και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους.

Advertisement

Όσο για τον άλλοτε wannabe πεθερό της Μαρίας, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια, τον νιώθει σα δεύτερο πατέρα της.

Δείτε φωτογραφίες τους

Πριν από χρόνια, τον Γιώργο Καρατζαφέρη είχε υποδεχθεί στα «Καρντάσιανς» η Μαρία Μπεκατώρου η οποία εργαζόταν στο κανάλι του για 20 ολόκληρα χρόνια.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε με τρυφερά λόγια για τη Μαρία και αποκάλυψε ότι λείπει και από το κανάλι και από τη ζωή τους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: