Ψηλός, μελαχρινός, 25 ετών: Ο κούκλος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή, μένει μόνιμα στο Λονδίνο

Ψηλός, μελαχρινός, 25 ετών: Ο κούκλος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή, μένει μόνιμα στο Λονδίνο
Advertisement

Η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία θα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του GNTM 5 και έχει προκαλέσει “σάλο” με την εμφάνισή της, είναι σε σχέση με 25χρονο μοντέλο.

Ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Ειδικότερα, το διάσημο μοντέλο βρίσκεται σε σχέση με τον Ζακ Αποστόλου, από το 2019, ένα 25χρονο μοντέλο που κατοικεί στο Λονδίνο και μαζί μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή, στα social media.

Advertisement

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι Ελληνοκύπρια και έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γενιάς της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναδεικνύει το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει στο έπακρο.

Τα βήματα που έχει κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή στο μόντελινγκ

Σημαντικοί σταθμοί στην επαγγελματική ζωή της αποτελούν οι εμφανίσεις σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Advertisement

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση.

Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», υπογράμμισε η Σοφία Χατζηπαντελή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: