Σκύλος επιβίωσε με νερό βροχής για 30 ημέρες- Πέθανε ο ιδιοκτήτης κι έμεινε μόνος

Advertisement

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός σκύλου, που κατάφερε να επιβιώσει ολομόναχος στην αυλή σπιτιού, για έναν ολόκληρο μήνα, όταν πέθανε ξαφνικά ο ιδιοκτήτης του.

Το Bella SPCA Veterinary Hospital στην Οκλαχόμα ανακοίνωσε στο Facebook ότι ένας γερμανικός ποιμενικός με το όνομα Gunner υιοθετήθηκε από νέα οικογένεια, λίγες εβδομάδες αφότου το γραφείο του σερίφη βρήκε το πτώμα του 64χρονου ιδιοκτήτη του.

Advertisement

Το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε στις 18 Μαΐου ότι βρήκε τον Gunner μέσα σε αυτό που περιέγραψε ως «ένα μεγάλο μαντρί» στην πίσω αυλή – και ότι ο ιδιοκτήτης του μπορεί να ήταν νεκρός για ένα μήνα πριν ανακαλύψουν τον νεκρό 64χρονο και τον σκύλο του.

«Με κάποιο τρόπο, ο Gunner κατάφερε να επιβιώσει για εβδομάδες πίνοντας νερό από τη βροχή και προφανώς τρώγοντας μια μικρή ποσότητα φαγητού που είχε απομείνει», εξήγησαν.

«Οι μύες του έχουν εξαντληθεί σε σημείο που με δυσκολία μπορεί να σταθεί όρθιος και είναι καλυμμένος με χιλιάδες τσιμπούρια και ψύλλους».

Advertisement

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με το Bella SCPA Rescue Center για τη φροντίδα του Gunner, όπου κτηνίατρος έκρινε ότι ο σκύλος μπορεί να είχε «μόλις λίγες ώρες ζωής» όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι.

Ωστόσο χθες, το κέντρο διάσωσης ανακοίνωσε με χαρά στο Facebook πως ο Gunner ανάρρωσε και υιοθετήθηκε επίσης από νέα οικογένεια, μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του.

«Η οικογένεια θρηνεί τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου και λυπούμαστε πολύ για την τραγική αυτή απώλεια.

Ο Gunner ήταν ένα φωτεινό σημείο για αυτούς, όπως αποδείχθηκε από τη σημερινή μας συνάντηση», έγραψε η Bella SPCA. «Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αγαπούν τον Gunner και θα του δώσουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα».

Advertisement

Η οικογένεια του Gunner δήλωσε ότι ο ιδιοκτήτης του ήταν «ένας άνθρωπος που ζούσε μακριά από τους υπόλοιπους συγγενείς του», με την αδελφή του να διαβεβαιώνει ότι αγαπούσε τους γερμανικούς ποιμενικούς.

«Ήθελα απλώς να ευχαριστήσω όλους όσοι έκαναν δωρεές για τον Gunner», δήλωσε η νέα ιδιοκτήτρια του σκύλου, που είναι ανιψιά του 64χρονου. «Χάρη σε εσάς, είμαι σε θέση να φέρω τον σκύλο του θείου μου στο σπίτι και θα τον φροντίζω πολύ καλά. Σας ευχαριστώ».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: