165.000 και συνεχίζει: Διέppευσαν οι “χρυσές” αμοιβές των παικτών του Survivor και ο.. “πρωταθλητής”

Advertisement

Περιουσίες φαίνεται πως χτίζονται στο φετινό Survivor, καθώς υπάρχουν παίκτες που οι αμοιβές τους αγγίζουν τα εξαψήφια ποσά.

Πολλή κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ημέρες για τα υπέρογκα ποσά που μοιράζει σε όσους συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν.

Advertisement

Με τι ποσά αποχώρησαν, αλλά και πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει όσοι είναι ακόμα στο Survivor;

To ΟPEN παρουσιάσε τα ποσά που συγκέντρωσαν μέχρι στιγής όσοι συμμετείχαν με τον Άρη Σοϊλέδη να έχει ξεπεράσει αυτά που δίνονται ως έπαθλο, δηλαδή τα 150.000 ευρώ!

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Το χαμηλότερο ποσό συγκέντρωσε ο εκκεντρικός Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Κατάφερε να βάλει στο ταμείο του 8.000 ευρώ.

Advertisement

Ο πρόσφατα αποχωρήσας Γιώργος Ταλάντεβ κέρδισε 16.000 ευρώ. Πενταψήφιο και μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό συγκέντρωσαν τα μοντέλα του ριάλιτι. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με 50.000 ευρώ ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου με 70.000 ευρώ.

Από τους παίκτες που παραμένουν στο ριάλιτι η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 28.000 ευρώ, το ίδιο ποσό ο «προφεσόρ» Σπύρος Μαρτίκας, ο Στάθης Σχίζας 15.000 ευρώ και ο Νίκος Γιάννης 12.000 ευρώ.

Ο Άρης Σοϊλέδης μέχρι στιγμής συγκεντρώνει το ποσό των 165.000 ευρώ.

Κάτοχος του απόλυτου ρεκόρ είναι ο Τριαντάφυλλος, όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξη του καθώς έφυγε από το Survivor με 200.000 ευρώ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: