Μαίρη Μπισμπίκη: Πως είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει, η «σχέση» της Μαρίνας στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Advertisement

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Πρωταγωνιστές της ήταν η Ελένη Ράντου και ο Χάρης Ρώμας και προβλήθηκε τις σεζόν 1998-2000.

Ελάχιστοι όμως θυμούνται τη σύντροφο της Μαρίνας Μανταρινάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Advertisement

Η ίδια σήμερα έχει αλλάξει ελαφρώς, με τα χρόνια να έχουν περάσει, ενώ και η βασική της δουλειά είναι διαφορετική.

Σε περίπτωση που δε θυμάστε το συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος, ο Μάνθος και ο Νικόλας εντυπωσιάζονται από τη Μαρίνα, που έχει έρθει για να αντικαταστήσει τη Ματίνα στην φροντίδα του πατέρα της, καθώς η τελευταία έχει φύγει να βρει γαμπρό στην Αυστραλία.

Η ίδια, όμως, στο τέλος παρουσιάζει το δεσμό της, που είναι γυναίκα. Το ρόλο αυτόν υποδύθηκε η Μαίρη Μπισμπίκη, η οποία μπορεί να μην ήταν ηθοποιός και να έχει εμφανιστεί μονάχα μία φορά στην τηλεόραση, σε αυτό το επεισόδιο, αλλά κατέγραψε τη συμμετοχή της στην ιστορική σειρά του ΑΝΤ1.

Advertisement

Η Μπισμπίκη είναι σήμερα μητέρα δύο παιδιών και ασχολείται με την σκηνογραφία, το θέατρο και το χορό κατά κύριο λόγο, αν και έχει διάφορες ασχολίες και σπουδές.

Λίγα λόγια για τη Μαίρη Μπισμπίκη

H Μαίρη Μπισμπίκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε Marketing στην Ελλάδα, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριακά Συστήματα στο Λονδίνο.

Συνέχισε τις σπουδές της στην Ψυχολογία όπου πήρε το Certificate & Diploma στη Συνθετική Θεραπεία αναγνωρισμένο από το διεθνώς γνωστό οργανισμό Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας COSCA (Counseling & Psychotherapy in Scotland) και ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό της στην Συνθετική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία (MA in Integrative Counselling & Psychotherapy) από το Middlesex University.

Advertisement

Έχει εργαστεί πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε τομείς ανθρωπίνων σχέσεων και διοίκησης επιχειρήσεων.

Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην ψυχολογία σε διάφορες προσεγγίσεις όπως στη Gestalt (Ψυχογενετικό Μοντέλο), CBT (Cognitive Behavioral Therapy), Προσωποκεντρική Συμβουλευτική, Γνωστική Θεραπεία, Personal Development (Insight I&II by Santa Monica University), Art&Dance therapy καθώς και σε ειδικά προβλήματα αλκοολισμού, ουσιών, πένθους-απώλειας και σεξουαλικών δυσλειτουργιών.

Έχει λάβει μέρος σε θεραπευτικές ομάδες Ψυχογενετικής της Anne Teachworth (Psychogenetic System) από το Gestalt Network in Greece μέσω της οποίας η θεραπευτική διαδικασία περιλαμβάνει το Τεστ Επιλογής, τεχνικές Gestalt, Ψυχοδράματος και Νευρωγλωσσικού Προγραμματισμού (N.L.P.).

Advertisement

Έχει ασχοληθεί παράλληλα με την ενεργειακή θεραπευτική τέχνη του Reiki και των Chakras, εναλλακτικές ολιστικές θεραπείας για το σώμα, το νού και το πνεύμα.

Θεωρεί τη συνεχή εκπαίδευση και εποπτεία κύριο συστατικό εξέλιξης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ενώ παράλληλα συνεργάζεται με έναν κύκλο εξειδικευμένων συνεργατών, όποτε κρίνεται αυτό αναγκαίο, όπως ψυχιάτρους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, δραματοθεραπευτές, ειδικούς επαγγελματικού προσανατολισμού, ολιστικούς ιατρούς και διατροφολόγους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: