«Πήρες απόφαση μόνη σου;»: «Κάγκελο» η Καινούργιου – Η Λένη ανακοίνωσε on air ότι φεύγει από την εκπομπή

«Πήρες απόφαση μόνη σου;»: «Κάγκελο» η Καινούργιου – Η Λένη ανακοίνωσε on air ότι φεύγει από την εκπομπή
Advertisement

Την αποχώρησή της από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η Κατερίνα Λένη κατά τη διάρκεια της μαγειρικής.

Συγκεκριμένα, την ώρα της μαγειρικής, η Κατερίνα Λένη ανακοίνωσε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι του χρόνου δε θα βρίσκεται στην εκπομπή κάτι που φάνηκε να ξαφνιάζει την παρουσιάστρια.

Advertisement

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου πέταξε και κάποια «καρφιά» και για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της μιας και όπως είπε όλοι έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν χωρίς να την έχει ενημερώσει κανείς.

«Θα στα βρει του χρόνου ο μάγειρας» είπε η Κατερίνα Λένη, με την Καινούργιου να απορεί πως ξέρει ότι θα έχουν μάγειρα του χρόνου.

«Που ξέρετε όλοι ότι θα υπάρχει μάγειρας ή μαγείρισσα; Δηλαδή όλοι ξέρετε και πετάτε σπόντες» ήταν η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος ανάμεσά τους.

Advertisement

Κ.Λ: Ρε φίλε, δε θα έχεις έναν άνθρωπο να σου μαγειρεύει;

K.K: Eσυ δε θα είσαι;

Κ.Λ: Εγώ δε θα είμαι

Κ.Κ: Α, πήρες απόφαση μόνη σου;

Κ.Λ: Ναι, εγώ δε θα είμαι

Κ.Κ: Μου αρέσει που όλοι αποφασίζουν χωρίς εμένα.

Κ.Λ: Θα έρχομαι να σου μαγειρεύω στο σπίτι σου.

Κ.Κ: Δηλαδή εσύ δε θες να συνεχίσεις του χρόνου;

Advertisement

Κ.Λ: Επειδή ετοιμάζω πάρα πολύ ωραία πράγματα εκτός εκπομπής, νομίζω ότι δε θα χωράει στο πρόγραμμα να είμαι καθημερινά σε μια εκπομπή.

Κ.Κ: Θα μπορούσες να είσαι κάποιες μέρες. Μπορούμε να το συζητήσουμε αυτό. Μα έχετε κάνει όλοι πρόγραμμα χωρίς να το ξέρω εγώ. Να μου ανακοινώσετε όλοι τις αποφάσεις σας να ξέρω κι εγώ. Καλά κάνουμε και τα συζητάμε αυτά. Συνεχίζουμε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: