Φαίη Σκορδά τέλος: Τα λεφτά που ζήτησε, το «όχι» του ΑΝΤ1 και ο “καλομαθημένος” Γιώργος Λιάγκας

Φαίη Σκορδά τέλος: Τα λεφτά που ζήτησε, το «όχι» του ΑΝΤ1 και ο “καλομαθημένος” Γιώργος Λιάγκας
Advertisement

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ανανέωση του συμβολαίου της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1. Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1 λήγει στις 30 Ιουνίου ενώ το «Πρωινό» έχει προγραμματίσει να ρίξει αυλαία για φέτος στις 8 Ιουλίου.

Από μέρα σε μέρα πηγαίνει η υπογραφή του νέου συμβολαίου της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, πηγές από τον ΑΝΤ1, αναφέρουν ότι «Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες και διαδικαστικά».

Advertisement

«Η Φαίη προσπαθεί να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί», διατείνονται γνώστες του παρασκηνίου που διαδραματίζεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε Σπάτα και Μαρούσι.

Η αλήθεια είναι πως ενώ το νέο συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά έχει συνταχθεί, η παρουσιάστρια ζητά αποσαφηνίσεις για να υπογράψει. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με το κανάλι.

Φαίη Σκορδά: Οι οικονομικές απαιτήσεις και το «όχι» του καναλιού

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη φέρεται να μην θέλει ενιαίο τίτλο, ίδιο πλατό και κοινούς συνεργάτες με τον Γιώργο Λιάγκα. Όμως, το κανάλι δεν φαίνεται να κάνει πίσω στο θέμα αυτό όχι για λόγους εντυπώσεων αλλά ουσίας:

Advertisement

Δύο τελείως διαφορετικές εκπομπές με διαφορετικούς αρχισυντάκτες, πάνελ, συντακτικές ομάδες και πλατό θα εκτόξευε το κόστος της πρωινής ζώνης που από την εποχή της επιστροφής Λιάγκα στο Μαρούσι είναι ήδη ανεβασμένο.

Το κανάλι επιθυμούσε ιδανικά να συνεχίσει μαζί το πρώην ζευγάρι ή έστω να βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του ίδιου τίτλου. Αυτό δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτό από τη Φαίη Σκορδά.

Αντίθετα μάλλον υπαναχωρεί η παρουσιάστρια στο να προηγείται η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, θέλει όμως να έχει εκπομπή τουλάχιστον ίσης χρονικής διάρκειας με αυτή του πρώην συζύγου της.

Με δεδομένη τη μη μετακίνηση της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, δύο τινά μπορούν να συμβούν: Ή να χωριστεί το τρίωρο 10:00 – 13:00 σε δύο εκπομπές (10:00 – 11:30, 11:30 – 13:00) ή να μετακινηθεί το δελτίο ειδήσεων στις 14:00 και εκεί ξεκινά και η εμπλοκή με τον ενημερωτικό τομέα και τα στελέχη του που δεν επιθυμούν μια τέτοια αλλαγή.

Advertisement

Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σε αντίθεση με άλλα κανάλια δεν έχει μετακινηθεί ποτέ από την έναρξη λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού το 1990 με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο της Σκορδά με τον ΑΝΤ1 λήγει στις 30 Ιουνίου ενώ το «Πρωινό» έχει προγραμματίσει να ρίξει αυλαία για φέτος στις 8 Ιουλίου.

Πάντως, η χθεσινή σόλο έναρξη της εκπομπής με την Φαίη Σκορδά και πάνελ τους Φωτεινή Πετρογιάννη μαζί με τους Θάνο Βάγιο και Τζένη Κρουσταλακίδου ήταν επί της ουσίας live casting για τους δύο τελευταίους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: