«Οτι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά στους καραφλούς…»: Ενοχλημένος με τον Μουτσινά ο Παπανώτας

«Οτι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά στους καραφλούς…»: Ενοχλημένος με τον Μουτσινά ο Παπανώτας
Advertisement

Ο Δημήτρης Παπανώτας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον Νίκο Μουτσινά με αφορμή κάποια σχόλια που ξεκίνησαν στην εκπομπή της Δευτέρας για την Λούτσα, σχολιάστηκαν στη συνέχεια από τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι.

«Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς; Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για την Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας σήμερα το πρωί, δίνοντας συνέχεια.

Advertisement

Ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε το σχετικό απόσπασμα στη Χρυσή Τηλεόραση, σχολίασε με τον δικό του τρόπο την Λούτσα αλλά και τα μαλλιά του Δημήτρη Παπανώτα.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη Λούτσα αλλά και τα μαλλιά του Δημήτρη Παπανώτα.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν κάτι περισσότερο από εκνευρισμένος με το όλο θέμα και στην έναρξη του Happy Day το πρωί της Τρίτης, είπε:

Advertisement

«Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, που μάλιστα δεν έχουν ασπρίσει στους καραφλούς. Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς;» τόνισε.

«Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για τη Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε. Διότι σε λίγο θα μου λέτε τη Θεσσαλονίκη Σαλανίκ….», συνέχισε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: