Έχασε κιλά, έγινε μοντέλο, τα άλλαξε όλα: Την Κινέζα πρώην του Σάκη Ρουβά δεν θα την γνώριζε ούτε ο Ψινάκης

Advertisement

Ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά.

Ο τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2017 στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι.

Advertisement

Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι πριν βρει τον έρωτα στα μάτια της Κάτιας στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα media με μια άλλη σχέση του.

Ο λόγος για την κούκλα μελαχρινή Ρεμπέκα Γουάνγκ. Στις αρχές του 2000, ο Σάκης Ρουβάς είχε ερωτευτεί την Ρεμπέκα Γουάνγκ. Μια σχέση που είχε βρεθεί πολλές φορές στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο με τη Ρεμπέκα Γουάνγκ από την Ταϊβάν, λίγο πριν γνωρίσει την Κάτια Ζυγούλη.

Advertisement

Όπως είναι φυσικό, τα περιοδικά της εποχής αφιέρωσαν πολλές σελίδες στη σχέση του ποπ ειδώλου με την ακαταμάχητη Γουάνγκ.

Οι φωτογραφίες έδειχναν τον ερμηνευτή και τη μελαχρινή Κινέζα χαμογελαστούς να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα και τη συντροφιά του άλλου.

Μάλιστα, τότε ο γνωστός τραγουδιστής είχε αρχίσει να αραιώνει με τον Ηλία Ψινάκη που μέχρι τότε όπου πήγαινε ο ένας ακολουθούσε και ο άλλος, καθώς ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήθελε καθόλου αυτήν την σχέση.

Advertisement

Το συγκεκριμένο ειδύλλιο είχε απασχολήσει την ελληνική showbiz, καθώς ο τραγουδιστής ήταν πολύ ερωτευμένος με την μελαχρινή Κινέζα.

Ωστόσο, αυτός ο έρωτας δεν καρποφόρησε, αφού λίγο μετά τον χωρισμό τους, στη ζωή του τραγουδιστή μπήκε η Κάτια Ζυγούλη, με την οποία δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια, και ένα παραμυθένιο σπίτι.

Η ίδια κάνει καριέρα μοντέλου και στο εξωτερικό θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές ενώ παραμένει το ίδιο όμορφή ίσως και περισσότερο από παλιά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: