Καθηλώνει η Θωμαή Απέργη: «4 κρίσεις τη μέρα, λιποθυμία, απώλεια μνήμης, δάγκωνα τη γλώσσα μου άσχημα»

Advertisement

Η Θωμαή Απέργη βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα μου αντιμετώπισε με την υγεία της, αλλά και την απόφασή της να περάσει την περίοδο της καραντίνας στην Τήνο.

Για την υγεία της η τραγουδίστρια υπογράμμισε “θα ήθελα να μοιραστώ πως αντιμετωπίζω πρόβλημα επιληψίας από τα 18 μου χρόνια. Με το που πήγα δηλαδή να σπουδάσω, προέκυψε αυτό.

Advertisement

Όλη αυτή την περίοδο των χρόνων που με έμαθε το κοινό και κάνω αυτή τη δουλειά το είχα αυτό το πρόβλημα. Κανείς δεν το ήξερε και μάλιστα σε κάποιες περιόδους, λόγω του άγχους, είχα περισσότερες εξάρσεις.

Όταν έκανα το off στη διαδρομή μου, λοιπόν, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ένα σημείο που έφτασα να έχω συνεχείς κρίσεις. Δηλαδή τέσσερις την ημέρα, τις πιο σοβαρού τύπου που έχουν και κάποιες ακόλουθες συνέπειες.

Συνήθως το πάθαινα το πρωί με λιποθυμία και πάντα σε μένα προσωπικά συνοδευόταν με το να δαγκώνω τη γλώσσα μου, σε πολύ άσχημο βαθμό και πολλές φορές έχω πάει στο γναθοχειρουργικό και μετά με απώλεια μνήμης για αρκετό διάστημα. Σκέψου πως πάθαινα τέσσερις συνεχόμενες κρίσεις από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα”.

Advertisement

Η Θωμαή Απέργη πάθαινε επιληπτικές κρίσεις λόγω του τρόπου ζωής της

Και συμπληρώνει η Θωμαή Απέργη “ήμουν μόνη μου και όταν ξυπνούσα, συνήθως έπαιρνα τηλέφωνο, οι γονείς μου αμέσως καταλάβαιναν τι είχε συμβεί και έρχονταν. Ήταν πολύ δύσκολο. Είναι σοβαρό αλλά υπάρχουν αγωγές που μπορούν να βοηθήσουν και το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή.

Το ανακάλυψα μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυρεοειδή που βγήκε τότε, μάλλον ήταν ψυχοσωματικό που έφυγα από το σπίτι σαν μοναχοπαίδι. Έκτοτε συνέβαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ήξερα πάντα ότι οφείλεται στην αϋπνία μου, την κούραση μου και το άγχος μου.

Οι γιατροί δεν μου είπαν ποτέ ότι ήταν γενετικό πρόβλημα αλλά ήταν μάλλον ο τρόπος ζωής μου. Ξέρω δηλαδή ότι αυτοί οι τρεις παράγοντες είναι για μένα κόκκινη σημαία. Έχοντας υιοθετήσει σήμερα έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής έχω να πάθω κρίση εδώ και δυο χρόνια”.

Για τα όσα γράφτηκαν για την προσωπική της ζωή, επεσήμανε «έγραφαν ότι τα παράτησα όλα για τον έρωτα αλλά εντάξει, δεν ήξεραν ότι εμένα μου συνέβαινε αυτό.

Advertisement

Δε με στεναχώρησε κάτι γιατί είχα καταλάβει από την αρχή ότι αν θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά θα ακούσεις και θα διαβάσεις πολλά. Κι αυτοί οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν οπότε η δημοσιότητα στον βαθμό που την έχω βιώσει δε με ενόχλησε».

Σχετικά με τη μετακόμισή της στην Τήνο, η Θωμαή Απέργη σημείωσε «ήμουν δυο χρόνια στην Τήνο. Δούλευα εκεί σε ένα καφέ, έκανα τα πάντα από σέρβις μέχρι και καφέ έφτιαχνα. Με βοήθησε πάρα πολύ αυτό που έκανα. Με γείωσε… Με βοήθησε πάρα πολύ όλο αυτό να εξελιχθώ σαν άνθρωπος».

Τέλος, αναφέρθηκε στο νέο «κεφάλαιο» που έχει ανοίξει στη ζωή της, με τις σπουδές στην ψυχολογία, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον ν’ ασχοληθεί με το τραγούδι ως χόμπι.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: