«Μην μου κουνιέσαι!»: Δεv πίστεuε στα αφτιά της η Καινούργιου, αδιαvόητος καβγάς στον αέρα της εκπομπής

Advertisement

Με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μετά τα πορίσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας διαφώνησαν έντονα στην εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω απόσπασμα στην εκπομπή «Super Katerina» επικράτησε έντονη διαφωνία το πρωί της Τετάρτης ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τους συνεργάτες του από την εκπομπή για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Advertisement

Ο διάλογος που ακολούθησε στον αέρα της εκπομπής:

Α.Μ.: Οι παλιοί ιατροδικαστές ενδέχεται να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη.

Χ.Γ.: Το ”πρόχειρες” ιατροδικαστικές έρευνες, γνωματεύσεις δεν ισχύει. Οι άνθρωποι, που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν όλη την εξέταση, ήταν οι άνθρωποι…

Α.Μ.: Όλη μας η χθεσινή εκπομπή στηρίχτηκε από το ότι είναι λανθασμένες μέχρι…

Γ.Π.: Αυτό θα το κρίνουν στο δικαστήριο οι αρμόδιοι.

Α.Μ.: Ε τότε να μη μιλώ, αν είναι να το κρίνει το δικαστήριο… Έχουμε κοινό τόπο από ιατροδικαστές; Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Έχουμε κοινό τόπο ότι έγιναν ιατροδικαστικά λάθη;

Γ.Π.: Όχι, δεν υπάρχει αυτό που λες. Το λάθη δεν μπορεί να το λέει κανείς, υπάρχουν απόψεις.

Α.Μ.: Μόνο στο μυαλό σου.

Advertisement

Γ.Π.: Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, δεν θεωρώ ότι είναι λάθη αλλά διαφορετικές απόψεις. Για αυτό κι εγώ λέω, αν μου επιτρέψετε ποτέ να ολοκληρώσω κι εγώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί υπάρχουν επιστήμονες.

Χ.Γ.: Δεν υπάρχει προχειρότητα εδώ, είναι λάθος η λέξη.

Α.Μ.: Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς. Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω. Ήταν λάθος οι εκτιμήσεις, ελλιπείς και γραφειοκρατικές.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: