Αν την έβλεπε ο Ρώμας θα την εpωτευόταν στ’ αλήθεια: Έτσι είναι σήμερα η Πηνελόπη από το «Καφέ της Χαράς»

Αν την έβλεπε ο Ρώμας θα την εpωτευόταν στ’ αλήθεια: Έτσι είναι σήμερα η Πηνελόπη από το «Καφέ της Χαράς»
Advertisement

Την «Πηνελόπη» στο «Καφέ της Χαράς» υποδύθηκε η Κερασία Σαμαρά, η οποία εκτός από ηθοποιός είναι ερμηνεύτρια και σκηνοθέτις.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί αρχικά να σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, όμως η καλλιτεχνική της φλέβα την οδήγησε γρήγορα στην δραματική σχολή Βεάκη.

Advertisement

Στη διάρκεια των 25 ετών της επαγγελματικής της πορείας, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σκηνοθέτες και πρωταγωνίστησε σε σπουδαία έργα του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου.

Μπορεί στο επιτυχημένο σήριαλ του Ant1 “Το Καφέ της Χαράς”, όπου υποδύθηκε την πρώην σύζυγο του δημάρχου Περίανδρου Πώποτα και τη μητέρα του μικρού Μανωλάκη να μας έδειξε ένα κομμάτι των τραγουδιστικών ικανοτήτων της, όμως η καλλιτεχνική της πορεία είναι σημαντική.

Παρά την επιτυχημένη καριέρα της, το 2008 ξεκίνησε να φοιτά στο Τμήμα Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θέλοντας έτσι να διευρύνει τις γνώσεις της γύρω από το αντικείμενο που τόσο αγαπά, ενώ διδάσκει υποκριτική στη δραματική σχολή Βεάκη.

Advertisement

Η ίδια όπως βλέπουμε από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραμένει το ίδιο λαμπερή και εντυπωσιακή.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: