Καθηλώνει η Σάρον Στόουν: «9 μωρά νεκρά από αποβολές. Έτσι έχασα όλα τα παιδιά μου»

Καθηλώνει η Σάρον Στόουν: «9 μωρά νεκρά από αποβολές. Έτσι έχασα όλα τα παιδιά μου»
Advertisement

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη ζωής προχώρησε η Σάρον Στόουν σχολιάζοντας σε δημοσίευση του περιοδικού People για απώλεια εγκυμοσύνης.

Η 64χρονη ηθοποιός σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram, με μια αποκλειστική συνέντευξη της Peta Murgatroyd, η οποία πρόσφατα μίλησε για την απώλεια μιας εγκυμοσύνης ενώ ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy, βρισκόταν στην Ουκρανία.

Advertisement

Η Σάρον Στόουν δήλωσε πως έχει χάσει εννέα παιδιά, μετά από αποβολές που είχε στο παρελθόν, τονίζοντας πως είναι μία διαδικασία επώδυνη αλλά και μοναχική για τις γυναίκες.

«Εμείς, ως γυναίκες, δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά από αποβολές», αποκάλυψε η Σάρον Στόουν, η οποία είναι μητέρα τριών γιων μέσω υιοθεσίας. Του Quinn Kelly, του Laird Vonne και του Roan Joseph.

«Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, όμως μας κάνουν να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε μόνες μας και κρυφά με ένα είδος αίσθησης αποτυχίας», πρόσθεσε Σάρον Στόουν.

Advertisement

Τα λόγια από τα οποία η Σάρον Στόουν πήρε το θάρρος να προβεί σε αυτήν τη δημόσια εξομολόγηση

Μιλώντας στο περιοδικό People, η 35χρονη χορεύτρια Peta Jane Murgatroyd, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και την μετέπειτα αποβολή της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου ώρες αφότου ο 5χρονος γιος της, Shai είδε να την βάζουν στο ασθενοφόρο.

Όπως είπε, κάλεσε βοήθεια όταν βρέθηκε ξαπλωμένη στο πάτωμα του υπνοδωματίου του μικρού της γιου, εντελώς ανίκανη να κινηθεί μετά από θετικό τεστ για κορονοϊό λίγες ημέρες πριν.

«Δεν είχα καθόλου δύναμη. Δεν μπορούσα να ανοίξω το πλυντήριο πιάτων. Δεν μπορούσα να ανοίξω το ψυγείο για να ταΐσω τον Shai, για να του δώσω λίγο τοστ», λέει. «Επιδεινώθηκε τόσο πολύ που η αναπνοή μου είχε αρχίσει να επηρεάζεται. Ήταν πραγματικά δραματικό».

Advertisement

Στο νοσοκομείο, τηλεφώνησε στον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν χιλιάδες μίλια μακριά στην Ουκρανία, και τον έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση όταν ο γιατρός μπήκε στο δωμάτιό της.

«Νόμιζα ότι επρόκειτο να αποκαλύψει κάποια πραγματικά άσχημα νέα. Του είπα: “Τι συμβαίνει;” Το πρόσωπό του σκοτείνιασε”», θυμήθηκε εκείνη τη νύχτα τον Οκτώβριο του 2021. «Είπε, ‘Ήξερες ότι ήσουν έγκυος;”».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: