Μαύρες μέρες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου: Άδειο το μαγαζί του, δεν του μιλάει κανείς του γύρισαν την πλάτη

Μαύρες μέρες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου: Άδειο το μαγαζί του, δεν του μιλάει κανείς του γύρισαν την πλάτη
Advertisement

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπαθεί να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του στην Αλόννησο, μετά τον σάλο με τη διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών, χωρίς τη συγκατάθεσή τους .

Συγκεκριμένα, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» άνοιξε το μπαρ που διατηρεί στην Αλόννησο και μάλιστα βρίσκεται εκεί.

Advertisement

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τα χρέη ανάγκασαν τον 59χρονο παρουσιαστή να επανέλθει στις δραστηριότητές του και το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των πελατών είναι τουρίστες, βοηθάει.

Η Αλόννησος έχει γυρίσει την πλάτη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Όπως υπογράμμισε κάτοικος του νησιού, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», «είτε είναι ανοιχτό, είτε κλειστό το μαγαζί, το ίδιο είναι. Όσες φορές κι αν έχω περάσει, είναι σχεδόν άδειο. Όλη η Αλόννησος του έχει γυρίσει την πλάτη».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προχωράει στην Αλόννησο με σκυμμένο το κεφάλι

Advertisement

Και συμπληρώνει ο κάτοικος «είναι με τη σύζυγό του. Και οι δύο φαίνεται ότι δεν είναι καλά. Δεν είναι όπως παλιά που ήταν μέσα στο χαμόγελο και τις πλάκες.

Τρόμαξα να τη γνωρίζω τη γυναίκα του. Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και φαίνεται ότι είναι στενοχωρημένη. Ο Στάθης δεν μιλάει σε κανέναν, προχωρά με σκυμμένο το κεφάλι».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: