Σuγκίνηση και δάκρυα στα γενέθλια της 4χρονης Εβελίνας – Δίνει μάχη με σπάνιο και επιθετικό καρκίνο

Advertisement

Το πιο αισιόδοξο μήνυμα δίνουν τα τέταρτα γενέθλια της μικρής Εβελίνας που τους τελευταίους μήνες πάσχει από επιθετικής μορφής καρκίνο.

Η μικρή Εβελίνα επέστρεψε στην Κύπρο μετά από τις θεραπείες σε Γερμανία και Ισραήλ και στο Παιδοογκολογικό Τμήμα την περίμεναν πολλές εκπλήξεις για τα γενέθλιά της.

Advertisement

Σε ανάρτησή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας σημειώνει «Xρόνια πολλά, Εβελίνα μας! Το χαμόγελο και η δύναμη σου μας γεμίζει συγκίνηση και κουράγιο!

Οι ευχές μας θα σε συντροφεύουν Ευχαριστούμε από καρδιάς το προσωπικό του Bank of Cyprus Oncology Centre και ιδιαίτερα την γιατρό Μαριλένα Θεοδώρου και την υπέροχη ομάδα της!

Ευχαριστούμε ακόμα την Andri Tsavella και το fantasticeshop.com που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας καθώς και το Balloons Nicosia για τα μπαλόνια που μας χάρισε!».

Advertisement

Η επώδυνη μάχη της 4χρονης έχει αρχίσει από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν παρατηρήθηκε ένα οίδημα στο μάτι της. Από εκεί λοιπόν άρχισε η μεγάλη μάχη της Εβελίνας, η οποία διαγνώστηκε με τον επιθετικό καρκίνο, ραβδομυοσάρκωμα τέταρτου βαθμού.

Μάλιστα, παιδοογκολόγος στο Ισραήλ είχε αναφέρει στην οικογένεια ότι υπήρχε 1% πιθανότητα επιβίωσης, αλλά τίποτα δεν λύγισε τους γονείς της, οι οποίοι είναι το στήριγμά της στη μεγάλη μάχη που δίνει.

Να της ευχηθούμε να γίνει καλά και να γιορτάσει πολλά γενέθλια ακόμη!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: